AGE OF WOE: “Envenom”

ALBUM

Είδος: Doom Death Metal
Εταιρία: Lifeforce Recordings
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Φεβρουαρίου 2021

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, συνήθιζαν να λένε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Τα κλιμακούμενης έντασης τύμπανα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο εναρκτήριο “Inferno” του τρίτου full length album των Σουηδών Age of Woe, μου τράβηξαν την προσοχή.

Ορμώμενοι από την ντεθογέννα πόλη του Göteborg, οι Age of Woe δανείζονται στοιχεία από μεγάλες d-beat μπάντες της χώρας τους, όπως οι Martyrdöd και οι Disfear, έχοντας παράλληλα το ένα αυτί στους Entombed και το μαγικό τους death ‘n’ roll, όμως δεν μένουν εκεί. Οι ταχύτητες δεν είναι το μοναδικό τους μέλημα και έτσι, βουτούν σύγκορμοι στον doom/sludge βάλτο, δίνοντας μια δυσοσμία στο αποτέλεσμα, και σε θέμα παραγωγής και σε θέμα παιχτικότητας.

Αν σκεφτείτε τους Hooded Menace να προσθέτουν crust στοιχεία στη μουσική τους, νομίζω πως είστε αρκετά κοντά σε αυτό που προσφέρουν οι Age of Woe, χωρίς βέβαια να αγγίζουν την ποιότητα των Φινλανδών.
Aν όμως, σας αγγίζει το καλλιτεχνικό ποιόν των προαναφερθέντων, δεν θα χάσετε χρόνο ακούγοντας το “Envenom”. Απλούστατα μην περιμένετε να ξαφνιαστείτε από κάτι μοναδικό!
Η σωστή αρχή έγινε, αλλά έμεινε σε εκείνο το ήμισυ του παντός…

Official Site: https://www.ageofwoe.net/
Facebook: https://www.facebook.com/ageofwoe
Instagram: https://www.instagram.com/ageofwoe/
Bandcamp: https://shop.ageofwoe.net/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1H8nBJwqABJVvxImgy3Ft8

944

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.