Adolf Plays the Jazz & Mammock LIVE @ Romantso Κυριακή 15 Μαΐου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 15 Μαΐου στο Romantso
Adolf Plays the Jazz & Mammock LIVE

Οι Adolf Plays The Jazz επιστρέφουν με 10 μικρές urban fiction ιστορίες που προσπαθούν να αποτυπώσουν την επίδραση που είχε στον ψυχισμό των ανθρώπων που έτυχε να βρεθούν σε αυτή την χώρα, η δεκαετής οικονομικό-κοινωνική κρίση αλλά και η αντίστοιχή ιική που ακολούθησε.

Με όχημα τους τον θόρυβο που παράγουν οι ενισχυτές τους, τον κρότο από τα τύμπανα και τις φωνές τους (φωνή, σαξόφωνο, πλήκτρα) προσπαθούν να ντύσουν με ήχο τις ήττες, τις αποτυχίες, την σύγχυση και τον θυμό των ανθρώπων αυτών. Τις ήττες όλων μας.

Την Κυριακή 15 Μαΐου ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο για να παρουσιάσουν το καινούργιο τους album με τίτλο Low Life, κουβαλώντας μαζί τους και την ειδική βινυλιακή έκδοση, που συνοδεύει ένα βιβλιαράκι 40 σελίδων με έργα εικαστικών, φωτογράφων και λογοτεχνών, και που αποτελεί ένα συλλογικό εγχείρημα που φιλοδοξεί να εικονοποιήσει τις ιστορίες του album.

Mαζί τους οι Μammock, η τετραμελής weird rock μπάντα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν στις αρχές του 2018 από τους Γιάννη Αράπη (κιθάρα), Κλέαρχο Γρηγοριάδη (μπάσο), Βαγγέλη Δήμο (τύμπανα) και Ανδρέα Κουτσούκο (φωνητικά). Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από την ωμή ενέργεια του noise rock σε συνδυασμό με την επιθετικότητα του post-hardcore, εισάγοντας στοιχεία από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη. Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Itch, το οποίο έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση και καλές κριτικές από εγχώρια (Metal Hammer, Rocking.gr, Avopolis) και ξένα μέσα. Το καλοκαίρι του 2021 ηχογράφησαν το δεύτερό τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022.

Facebook Event

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5
Κυριακή 15 Μαΐου
Ώρα Προσέλευσης: 20:30
Είσοδος Ελεύθερη

561