TEAM SLEEP: Νέο album για το project του CHINO MORENO

Δέκα χρόνια μετά το ομώνυμο album των TEAM SLEEP, το project του frontman των DEFTONES, Chino Moreno σχεδιάζει το διάδοχο του.

Και θέλει να το κάνει με τη συμμετοχή των φίλων τους και για αυτό το λόγο προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook:
“Αγαπητοί φίλοι,
Ελάτε μαζί μας όσο δημιουργούμε το νέο μάς δίσκο στο Woodstock της Νέας Υόρκης. Θα μαζευτούμε στο Applehead studio, κοντά στους πρόποδες των όρων Catskill να φάμε, να γράψουμε, να παίξουμε και να ηχογραφήσουμε. Για πολύ καιρό, άνθρωποι της μπίζνας, business people, logistics, καριέρες, ενηλικίωση, οικογένειες και ο οίκος των Ρεπουμπλικάνων μας εμπόδιζαν, όμως εμείς συνεχίσαμε να φτιάχνουμε μουσική.
Την ίδια στιγμή, η δημιουργική διαδικασία έχει κατακερματιστεί και εξανθρωπιστεί. Με αυτό στο νου μας, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να μαζευτούμε με τους φίλους μας, να κάνουμε παρέα, να παίξουμε μουσική και να έχουμε μια θαυμάσια εμπειρία σε ένα φανταστικό μέρος. Θα θέλαμε να είσαι και εσύ εκεί.
Η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη για την ανεξάρτητη δημιουργία και κυκλοφορία του επερχόμενου studio δίσκου. Ανυπομονούμε να σε δούμε!”
Βέβαια, για να πάρεις μέρος σε αυτό πρέπει να επισκεφτείς τον σύνδεσμο http://www.brownpapertickets.com/event/842469 και να δώσεις 500 δολάρια.
Σαν δώρα συμμετοχής, ο καθένας λαμβάνει ένα φούτερ με κουκούλα με σχέδιο που δε θα πουληθεί ή δοθεί αλλού, μεταξωτές χειροποίητες αφίσες υπογεγραμμένες από το συγκρότημα, ένα CD με ακυκλοφόρητο υλικό, θα παρεβρεθεί σε πάρτυ όπου θα ακουστεί το νέο υλικό, θα φάει ένα πλούσιο γεύμα μαζί με το συγκρότημα, θα παρευρευθεί στο studio την ώρα της ηχογράφησης και θα μπορεί να ρωτάει ότι γουστάρει, θα παρακολουθήσει ένα ιδιαίτερο live, θα κερδίσει ένα περιορισμένης κοπής βινύλιο με τις ηχογραφήσεις και ένα ψηφιακό download με ήχο και εικόνα από τις ηχογραφήσεις.
Όλα καλά αλλά τα λεφτά ποιος τα έχει;

100