IN FLAMES: Ένα ακόμη video clip

Έτσι θα φαίνεται το νέο album των Σουηδών In Flames, “Siren Charms” που κυκλοφορεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Για να πάρουμε μια γεύση ετοίμασαν ένα ακόμη video clip για το νέο τους κομμάτι “Through Oblivionl”, το οποίο βλέπετε παρακάτω, μαζί με την tracklist του album.

01. In Plain View
02. Everything’s Gone
03. Paralyzed
04. Through Oblivion
05. With Eyes Wide Open
06. Siren Charms
07. When The World Explodes
08. Rusted Nail
09. Dead Eyes
10. Monsters In The Ballroom
11. Filtered Truth