The Beatles Live Tribute Band: 50 χρόνια Beatles

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την «εισβολή» των Beatles στην Αμερική και την έναρξη της «Beatle mania» η 14μελής μπάντα The Beatles Live Tribute Band αποτυπώνει πιστά τις μεγαλύτερες στιγμές των «σκαθαριών» σε ένα χορταστικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα διεθνών προδιαγραφών 

THE BEATLES LIVE 1964 -2014
The tribute

Σκοπός του αφιερώματος είναι να παρουσιασθεί η μουσική των Beatles βασισμένη στις αυθεντικές εκτελέσεις (όπως ακριβώς ηχογραφήθηκε από τους ίδιους τους Beatles) και εμπλουτισμένη με οπτικοακουστικό υλικό (wall screen 20 τ.μ / projector).
Η Beatles Live Tribute Band αποτελείται απο 14 επαγγελματίες μουσικούς οι οποίοι συνεργάζονται με καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιώργος Νταλάρας και πολλούς άλλους. Με δεδομένο την υψηλή τεχνολογία στο θέμα του ήχου, θα μεταφέρουμε μπροστά στα μάτια του θεατή ζωντανά, τη μουσική με την οποία μεγάλωσε και λάτρεψε μια ολόκληρη γενιά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η σύνθεση της Beatles Live Tribute Band πιο αναλυτικά είναι: 4 φωνές, 2 κιθάρες ηλεκτρικές, 2 κιθάρες ακουστικές, μπάσο, τύμπανα, κρουστά, ηλεκτρικό/κλασικό πιάνο, keyboard, κουαρτέτο εγχόρδων.

Έναρξη: 22.00   Είσοδος: 10€

166