REVERSE THE FATE / MORAL CANNONS / KINKY DAGGER: Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Seven Sins Club

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο stage του 7sins Club!

Πόρτες ανοίγουν στις 8.30
Είσοδος 5 με μπύρα

REVERSE THE FATE

Oi Reverse The Fate είναι ένα συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 2013.Νικητές του 4th F*CK SCHOOL FESTIVAL – 2013 vol.2, αποτελείται από μέλη με διαφορέτικα ακούσματα μεταξύ τους και το απότελεσμα της συνεργασίας τους έιναι το πρώτο single του group, “Wish for sunlight”, ένα τραγούδι με ποικίλες επιρροές το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη σελίδα των Reverse The Fate στο Facebook.
Τα μέλη είναι:
Δημήτρης Ράπτης -Lead Vocals /Lead Guitar, Γιώργος Γιαννάτος- Rythm
Guitar/Backing Vocals, Άλεξ Λεμονίδης- Bass/Backing Vocals, Δημήτρης
Μπαρδάκας – Drums

https://www.facebook.com/ReverseTheFate?fref=ts

MORAL CANNONS

Moral Cannons… Ααααχ… Είναι αυτοί που σε ένα τσακωμό κοριτσιών θα πάρουν θέση ενώ δεν πρέπει. Είναι αυτοί που θρηνούν για την πιτυρίδα σου. Είναι αυτοί που ζηλεύουν τον πατέρα σου. Είναι αυτοί που σε μπακλαβα-δίνουν στεγνά. Είναι αυτοί που θα σου μιλήσουν στοργικά για την πρώτη σου περίοδο. Είναι αυτοί που θολώνουν αν τελειώσει η μπύρα τους. Οι Moral Cannons παρόλ’ αυτά σε συγχωρούν ψέλνοντας σε brutal μπαλάντες, χορεύοντας σε ρυθμούς metal και ροκάροντας σε funky rap δισκόμπαλες!

KINKY DAGGER

Kinky Dagger , μία hard rock-heavy metal μπάντα ενεργή από το 2011 με το σημερινό line-up , με δικό της υλικό και covers επηρεασμένη τόσο από την κλασσική rock σκηνή των 70’s & 80’s με μπάντες όπως οι Led Zeppelin, οι Guns’n’Roses κλπ… όσο και από τη heavy rock και metal – “Stoner” σκηνή του σήμερα με μπάντες όπως οι Clutch, οι The Answer ,οι Black Label Society , οι Godsmack κλπ. Στόχος τους το τελευταίο διάστημα είναι οι ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία ,καθώς και η δημιουργία ενός demo.

For more info : https://www.facebook.com/kinkydagger

Σας περιμένουμε Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

Πόρτες ανοίγουν στις 8.30
Είσοδος 5 με μπύρα

SEVEN SINS CLUB
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ & ΓΑΜΒΕΤΑ 5 ,
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ , ΑΘΗΝΑ

https://www.facebook.com/sevensinsclubathens
https://www.facebook.com/groups/sevensinsclub/

Info : https://www.facebook.com/events/1429342010614361/

157