SHAMELESS: “Beautiful Disaster”

Μπορεί να είχα καιρό να ακούσω παρουσιάζοντας μία sleaze μπάντα αλλά οι Shameless από τη Γερμανία και η έκτη κυκλοφορία τους με διασκέδασαν αρκετά!

Δεν είναι μόνο οι φιλικές συμμετοχές μουσικών που καθιστούν εύηχο το συνολικό αποτέλεσμα, καθώς και στις προηγούμενες κυκλοφορίες τους συνέβαινε κάτι ανάλογο (Tracii Guns (L.A Guns), Bruce Kulick (KISS), Robert Sweet (Stryper), Brian Tichy (Billy Idol, Whitesnake).

Καλοδεμένες συνθέσεις, καθόλου ανιαρές, με πολύ καλές φωνητικές ερμηνείες, όπως στη διασκευή στο “I’m Eighteen” του Alice (τι ποιος Alice;) με τον Stevie Rachelle (Tuff) πίσω από το μικρόφωνο να αποδίδει τιμή στον πρώτο και μέγιστο διδάξαντα!

Υπέροχη η υπέρ-μπαλάντα “You’ re not Comin Home” που θα ξετινάξει πολλά μαντήλια και η διασκευή στο “Life is a Gas” των T.Rex (υπόκλιση) με τη μία και μοναδική Cherie Currie των Runaways, έπειτα από χρόνια πίσω από το μικρόφωνο!

Όσοι αρέσκεστε ή είστε λάτρεις του ιδιώματος της glam metal/ rock/ sleaze/ hair metal σίγουρα θα γουστάρετε! Οι υπόλοιποι απλά ακούστε μία party εκδοχή της μουσικής, όπως ήταν πριν κάποιες δεκαετίες… Ωραίες εποχές!

385