HUGO RACE & FATALISTS live στο Drugstore

Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Μαρτίου 2013
HUGO RACE & FATALISTS full band {Melbourne, Australia}
opening act: SACRI CUORI {Rome, Italy}

Live Performances + Official DJ Sets
+ DJ Sets: Δημήτρης Αντωνόπουλος (Κανάλι 1, www.mixgrill.gr)
@ The Drugstore
Εισιτήρια: € 12 (εκπτωτικά) – € 15 (κανονικά) – € 24 (περιορισμένος αριθμός διήμερων εισιτηρίων, και για τις δύο εκδηλώσεις του Hugo Race διαθέσιμα μόνο στο Drugstore)
http://www.facebook.com/events/522706321106535/

Μέλος των μυθικών The Birthday Party, ιδρυτικό κι αυθεντικό μέλος των The Bad Seeds, στο πλάι του Nick Cave επί σειρά ετών έχοντας αφήσει τα σημάδια του σε κάμποσα άλμπουμ του, δημιουργός των The Wreckery, μιας από τις πλέον καλτ μπάντες της Αυστραλίας που μεταξύ άλλων πραγματοποίησε κυκλοφορίες για λογαριασμό της Citadel του John Needham -του ανθρώπου που υπήρξε ο ιθύνων νους του μάνατζμεντ των Radio Birdman- δημιουργός των συγκλονιστικών True Spirit που ηχογράφησαν μια ντουζίνα άλμπουμς, συνέβαλαν όσο ελάχιστοι στη φοβερή ιστορία της Glitterhouse Records κι αποτέλεσαν μια από τις πρώτες ροκ μπάντες που εμφανίστηκαν ζωντανά σε χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ, ιδρυτικό μέλος των εκπληκτικών Dirtmusic μαζί με τον αγαπημένο Chris Eckman των The Walkabouts και τον μοναδικό Chris Brokaw των Codeine και Come -δίχως αυτόν δε θα υπήρχε η Liz Phair- αμετανόητος σινελάτρης που έχει χωθεί σε διάφορα, από ηθοποιός μέχρι συνθέτης σάουντρακς σε ταινίες όπως Dogs In Space (Richard Lowenstein), Ghosts… of the Civil Dead (John Hillcoat), The Queen of the Damned (Michael Rymer), δημιουργός του συγκροτήματος Fatalists που το 2010 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο φερώνυμο άλμπουμ τους το οποίο ο διεθνής τύπος αποθέωσε θεωρώντας το ένα πραγματικό αριστούργημα (4  αστέρια στο Uncut)…

Ό,τι κι να πει κανείς για τον μεγάλο Hugo Race θα είναι απελπιστικά λίγο…

Στο πρόσωπό του, διαφορετικές γενιές οπαδών της Ροκ Μουσικής εν Ελλάδι αναγνωρίζουν τον ενσαρκωτή του Απόλυτου Αυστραλιανού Ήχου και κρατούν την ουσία: το ολοκαίνουριο άλμπουμ των Hugo Race & Fatalists είναι γεγονός και μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη τουρνέ στην Αυστραλία, ο Hugo προχωρά σε Ευρωπαϊκή περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας και μετά από πολύχρονη απουσία επιστρέφει στην αγαπημένη του Αθήνα. Οι φανς του, αλλά κι όσοι έχουν στα εικονίσματα τον μεγάλο Nick Cave, ας μη χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δύο ζωντανές εμφανίσεις του στο Drugstore με πλήρη μπάντα. Και τις δύο συναυλίες ανοίγει το Ιταλικό τρίο Sacri Cuori που το Drugstore συστήνει για 1η φορά στο Ελληνικό κοινό. Μετά το τέλος κάθε show, θα ακολουθήσει επίσημο dj set με το συγκρότημα να αναλαμβάνει τα dexxx του Drugstore. Το Drugstore βρίσκεται στις παρυφές των Εξαρχείων και είναι το φτηνότερο μπαρ-(πολυ)χώρος της Αθήνας. Το εισιτήριο είναι προσαρμοσμένο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με το κανονικό να κοστίζει 15 ευρώ, το εκπτωτικό (μείον 20%) 12 και το διήμερο 24.

Σάββατο 30.03.2013 @ The Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, τηλ.: 211-4015779).
Προπώληση – Ταμείο: € 12 – € 15

Κυριακή 31.03.2013 @ The Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, τηλ.: 211-4015779).
Προπώληση – Ταμείο: € 12 – € 15

Προπώληση με έκπτωση (- 20%) μόνο στο Drugstore προς 12 ευρώ: για ανέργους, φοιτητές, στρατιώτες θητείας, πολύτεκνους με αντίστοιχη κάρτα ή έγγραφο σε ισχύ.
Προπώληση προς 15 ευρώ: σε Drugstore, Ticket Arena, Ticket House (Αθηνών & Θεσσαλονίκης), Ticket Pro.
Διήμερα εισιτήρια (περιορισμένος αριθμός και για τις δύο συναυλίες το Σάββατο 30 & την Κυριακή 31 Μαρτίου) είναι διαθέσιμα μόνο στο Drugstore προς 24 ευρώ.

Περιορισμένες θέσεις σε τραπέζια διαθέσιμες μόνο στο Drugstore (κλείσε με e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή ένα τηλεφώνημα στο 6979-709743).

164