LYNCH MOB: "Smoke and Mirrors"

Η επιστροφή των LYNCH MOB αποτελεί ένα ιδιαίτερο χαρούμενο γεγονός για όσους αγαπούν τον μεγάλο κιθαρίστα George Lynch (πρώην Dokken). O G. Lynch και η μπάντα του στο νέο του άλμπουμ με τίτλο “Smoke and Mirrors” συνεχίζει να αναδεικνύει το πολύπτυχο και αστείρευτο ταλέντο του με συνοδοιπόρο ένα φίλο από τα παλιά, τον τραγουδιστή του πρώτου του άλμπουμ “Wicked Sensation”, τον τρομερό Aργεντίνο Oni Logan.

Μαζί τους δύο σπουδαίοι μουσικοί ο μπασίστας Marco Mendoza (Thinlizzy, Ted Nugent) και ο ντράμερ Scott Coogan (Ace Frehley, Brides of Destruction) καταφέρνουν να φτιάξουν ένα σκληρό δίσκο με πολλές heavy blues αναφορές. Mάλιστα σε αρκετά σημεία του, το “Smoke and Mirrors” θυμίζει τους εκπληκτικούς Badlands και Cult (Μy Kind of Healer, Time Keeper), σε άλλα τους Thinlizzy (Mansions in the Sky), σε άλλα T-REX (Madly Backwards) και σε άλλα λίγο από Dokken (The Phacist) και Bon Jovi (Before I Close my Eyes).

Αργόσυρτοι και σκοτεινοί ρυθμοί, εκρηκτικές κιθάρες, ψυχωμένες ερμηνείες και ψαγμένες μελωδίες συνθέτουν ένα άκρως γοητευτικό σκηνικό που κάνουν τους Lynch Mob κορυφαίους του είδους με την κομματάρα “Let the Music be Your Master” να κλέβει την παράσταση.

Το ατόφιο και καλοπαιγμένο hard rock της μπάντας μας κάνει περήφανους που ακούμε τη συγκεκριμένη μουσική και ευχόμαστε να βγαίνουν συνέχεια τέτοιοι δίσκοι ώστε να τους απολαμβάνουμε μέχρι να…


698