THE RESISTANCE: “Rise from Treason” EP

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε το όνομα The Resistance, διότι θα σας απασχολήσει στο μέλλον…

Το συγκεκριμένο σχήμα αποτελούν οι Marco Aro (ex- The Haunted, ex- Face Down) στα φωνητικά, Jesper Stromblad (Ceremonial Oath, Dimension Zero, ex- In Flames) και Glenn Ljungstrom (ex- In Flames, ex- Dimension Zero) στις κιθάρες, ενώ τα drums τα έχει αναλάβει ο Chris Barkensjo (ex- Kaamos). Για τις ανάγκες της ηχογράφησης, στο μπάσο βρισκόταν ο Alex Losback Holstad (Cardinal Sin).

Και μετά στις συστάσεις, πάμε το “Rise from Treason”, το οποίο αποτελεί ένα σφηνάκι εξαιρετικού death metal με πάμπολλα hardcore στοιχεία και thrash περάσματα. Τόσο απλά!

Μέσα σε τέσσερις συνθέσεις τα μέλη που απαρτίζουν τους The Resistance δεν προσπαθούν να ακουστούν πρωτότυποι, ούτε αναλώνονται στο να αποδείξουν το εάν είναι ή όχι ένα all star group. Παίζουν επειδή γουστάρουν και αυτό βγαίνει στα τραγούδια. Straight forward διάθεση με στίχους και riff που μπουκώνουν το cd player σου και γεμίζουν πώρωση το μυαλό σου.

Μέσα σε 12μιση λεπτά το σχήμα πείθει πως θα αποτελέσει “δύναμη” για το είδος και αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το full length.

612

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1391 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.