SOULICIT:"Parking Lot Rockstar"

Οι Αμερικανοί SOULICIT έχουν δείξει από νωρίς τα δόντια τους αφού ήδη έχουν καταγράψει επιτυχίες στα αμερικάνικα τσαρτ με το τραγούδι τους “Hell Yeah”, που έπαιξε και στο φετινό Super Bowl, ενώ κόσμος τους έχει αγκαλιάσει.

Το ντεμπούτο τους που τιτλοφορείται “Parking Lot Rockstar” ήδη έχει κυκλοφορήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τώρα ήρθε και η σειρά της Ευρώπης να τους γνωρίσουν ενώ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν κάνει αρκετές live εμφανίσεις και έχουν ανοίξει συναυλίες πολλών σημαντικών σχημάτων.

Το ύφος τους θυμίζει μπάντες όπως οι Nickelback, Halestorm, Buckcherry και σε μερικά σημεία υπάρχουν και επιρροές από Pearl Jam και Soundgarden.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Darick Parson (vocals, guitar), Dan Weaver (Lead Guitar, Vocals), Trent Boehner (Drums), Andrew Weaver (Bass) και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Brett Hestla (Dark New Day, Creed, Virgos Merlot).

Οι SOULICIT έχουν αυτό που λέμε το “φρέσκο” και το “σύγχρονο” και είναι μία μπάντα που ακολουθεί την εποχή της. Καλοπαιγμένες κιθάρες και μελωδίες , δυνατές και περήφανες ερμηνείες, μοντέρνες hard rock ενορχηστρώσεις και αξιόλογες συνθέσεις που θα ικανοποιήσουν όσους αγαπούν τον αμερικάνικο ροκ ήχο. Οι SOULICIT ξεκίνησαν δυναμικά οπότε στο χέρι τους είναι να συνεχίσουν στον ίδιο πετυχημένο ρυθμό και να κερδίσουν ακόμη περισσότερους οπαδούς.

396