5ο ROCK FESTIVAL ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

Συνεχίζεται για 5η χρονιά το επιτυχημένο Ροκ Φεστιβάλ του Δήμου Νάουσας «Naoussa Rockfest» το οποίο θα γίνει στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας το διάστημα από 17 έως 20 Αυγούστου 2012.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και ερασιτεχνικά συγκροτήματα, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό. Η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή και την εθελοντική συμμετοχή των μουσικών και σε χορηγίες, και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Νάουσας.

Στο φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος μουσικά συγκροτήματα και μουσικοί από τη Νάουσα, την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα.  Η διοργάνωση του φεστιβάλ περιλαμβάνει δύο (2) φάσεις:

Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 με την έναρξη υποβολής συμμετοχών από τα μουσικά συγκροτήματα που επιθυμούν να λάβουν μέρος φεστιβάλ και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Στη δεύτερη φάση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου 2012, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Φεστιβάλ θα αξιολογήσει τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή (σύμφωνα με την αίτηση συμμετοχής και το demo με δείγμα-μουσικής) στα συγκροτήματα της βασικής σκηνής και στα συγκροτήματα της πειραματικής-ελεύθερης σκηνής. 

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέχρι 16-7-2012, ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δήμος Νάουσας-ΚΕΠΑΠ Κτήριο «Ναϊάς», 59200 Νάουσα, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Το αναλυτικό έντυπο με τους όρους και την αίτηση συμμετοχής δίνονται από το κτίριο «Ναϊάς» και από την ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr.

Πληροφορίες-Επικοινωνία: Πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ δίδονται καθημερινά από την ΚΕΠΑΠ Δήμου Νάουσας, τηλ. 2332 29800, φαξ 23320 29801 (κ. Δημήτρης Πάζος), ή από το Δήμο Νάουσας-Γραφείο Τύπου & Δημ. Σχέσεων, τηλ. 23323 50340, φαξ 23320 24260 (κ. Πέτρος Συμεωνίδης).

236