4BITTEN

4BITTEN (Live in Texas, 21-4-2009) Από το soundcheck φάνηκε ότι κάτι καλό θα ακούγαμε και τελικά βγήκαμε αληθινοί. Οι 4ΒΙΤΤΕΝ μας απέδειξαν εκείνο το βράδυ γιατί θεωρούνται μεγάλη ελπίδα για την παγκόσμια hard rock σκηνή.

Η φωνή της Φώφης ήταν εκπληκτική με φοβερή εκφραστικότητα ενώ τα ριφ και τα σόλο του Γιώργου είναι τόσο άμεσα και καταιγιστικά που χωρίς να κουράζει μας στέλνει αδιάβαστους από το παθιασμένο παίξιμό του.

Βέβαια σπουδαία δουλειά για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω κάνουν ο Άκης στο μπάσο και ο Άγγελος στα ντραμς.Εκτός από τα δικά τους υπέροχα κομμάτια (Lightning crashin’, Believe, Follow me, Tell me) που έπαιξαν από το παρθενικό τους άλμπουμ “No More Sins διασκεύασαν καταπληκτικά Black Sabbath (Mob Rules), Thinlizzy (Jailbreak), Audioslave, Glenn Hughes (Soul mover), Guns ‘n Roses (You could be mine) Led Zeppelin (Since I ‘ve been Loving You) όπου ειδικά στους Zeps υποκλιθήκαμε στην σπουδαία ερμηνεία της Φώφης. H μπάντα βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και όσοι μάθετε ότι παίζουν ξανά ζωντανά στη χώρα μας καλό είναι να μην τους χάσουν.

Θανάσης Παπαδόγγονας

738