Evaline live στην Αθήνα!

entertainment Presents:
EVALINE

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 OKΤΩΒΡΙΟΥ 2012 – GAGARIN 205, ΑΘΗΝΑ

To συγκρότημα που πίστεψε η Madonna τόσο ώστε να το υπογράψει στο label της στην αρχή της καριέρας του!
To συγκρότημα που ανήκει στο ίδιο management με τους PLACEBO!
To συγκρότημα που  ε ί ν α ι  το next big thing!



To “There There” επιλέχθηκε για την τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια RESPECT του UEFA 2012 κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος Euro 2012 τον Ιούνιο / Ιούλιο 2012 που θα προσελκύσει περίπου 6.6 δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

Οι EVALINE είναι ένα ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια που σχηματίστηκε από τους παιδικούς  φίλους Perry (Vocals), Dominic DiCiano (Guitar), Steven Pedersen (Bass), Christian Lewis (Guitar) και τα αδέρφια Petersen Greg (drums) και Dan (guitar).  Οι γεμάτες  ενέργεια συναυλίες τους, σημείωσαν σημαντική επιτυχία στην Ευρώπη το 2011.

Μόλις αποφοίτησαν, οι Evaline κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP: Postpartum Modesty, a Portrait of Skin στην Maverick (label της Madonna). Η συμμετοχή τους σε δύο Warped tours και στην Taste of Chaos περιοδεία συνέβαλε στην συγκρότηση ενός δυνατού fanbase στις ΗΠΑ. To 2011 oι Evaline κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ WOVEN MATERIAL. Περιλαμβάνει τα κομμάτια BENEATH THE FIRE (iTunes Single of The Week στις ΗΠΑ) και ‘THERE THERE’ (iTunes Single of the Week στην Μ. Βρετανία). Το άλμπουμ έφτασε το νούμερο 8 στο iTunes Rock chart και το νούμερο 43 στο Billboard Heatseekers chart.

Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του live εμφανίσεις δίπλα στους Linkin Park, Bush, Deftones, Neon Trees, Dredg, Placebo, Young Guns και My Chemical Romance. Ο συναυλιακός τους κατάλογος είναι μακρύς με εμφανίσεις στα πιο ξακουστά φεστιβάλ παγκοσμίως όπως τα SXSW 2011, Hard Rock Calling (London), T in The Park (Scotland), Werchter (Belgium), Hurricane/ Southside (Germany), Arras Festival με τους Coldplay (France) ενώ οι  My Chemical Romance τους διάλεξαν ως το support τους στο iTunes Festival του Λονδίνου.

Πέρα από τις συναυλίες τους σε Αμερική και Ευρώπη, οι Evaline εμφανίστηκαν στο Music Matters στην Σιγκαπούρη και στο MTV EXIT στις Φιλιππίνες με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στο φλέγον ζήτημα της παράνομης  διακίνησης, εκμετάλλευσης και εμπορίας του ανθρώπινου σώματος.

Το WOVEN MATERIAL κυκλοφορεί από την EMI στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στο iTunes.
Website:  www.weareevaline.com και www.evaline.co.uk



 

Γνωρίστε τους καλύτερα μέσα απο τα παρακάτω επίσημα links και videos τους.

http://www.facebook.com/we.are.evaline
http://www.youtube.com/evalinemusic





168