EMPEROR TRIBUTE: “In Honour of Icon E”

Το δισκογραφικό ενδιαφέρον για τους οπαδούς των Emperor προς την πλέον διαλυμένη μπάντα αναζωογονείται μ’ αυτή τη κυκλοφορία – φόρο τιμής από επίσης αναγνωρίσιμα ονόματα του black metal τόπου.

Κάτι που σημαίνει ότι στο “In Honour of Icon E” θα ακούσετε κλασσικά κομμάτια των Νορβηγών αναγεννημένα από μπάντες όπως Taake, Horna, Karpathia, Necrodeath και Demonical (και άλλες έντεκα). Και μιας και η κυκλοφορία αυτή δημιουργήθηκε με οπαδικό σεβασμό προς τους Emperor μπορείτε από τώρα να ηρεμήσετε χάρη στην απαράλλακτη μορφή που διατηρούν τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Το γεγονός ότι η κάθε μπάντα επέλεξε να προσθέσει το λιθαράκι της διαλέγοντας το δικό της αγαπημένο – συμβολικό κομμάτι και ηχογραφώντας το διατηρώντας τη γνώριμη μορφή του κάνει τη συγκεκριμένη κυκλοφορία τουλάχιστον ενδιαφέρουσα αν όχι σημαντική. Η παραγωγή εξισορρόπησε επιτυχημένα τους ήχους των συγκροτημάτων εξαφανίζοντας τυχόν αποκλείσεις που το μόνο αποτέλεσμα που θα έβγαζαν θα ήταν ένας δίσκος άνισος και ανακατεμένος. Το “In Honour of Icon E” βγάζει ασπροπρόσωπους τους Emperor όντας tribute δίσκος και άξια best of συλλογή ταυτόχρονα.

435