ENDLESS PAIN: “Chronicles of Death”

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη! Οι βόρειο Ιταλοί από την όμορφη Brescia, κατάφεραν να με αφήσουν αδιάφορο όπως και επίσης ταυτόχρονα να ψιλογουστάρω, σε κάποιες από τις στιγμές του “Chronicles of Death”.

Η τρίτη τους δουλειά είναι χλιαρή με αρκετές αναφορές σε μεγάλες thrash/black μπάντες, όπως οι Satyricon, Metallica και Sodom, κάτι που σε κρατάει ναι μεν σε ένα άλφα ενδιαφέρον, μα η τελική προσπάθεια καταλήγει να είναι αδιάφορη, αφού η έλλειψη της μεγάλης στιγμής και του δικού τους προσωπικού ήχου, έχει ως αποτέλεσμα να μη προσφέρει καμία καινοτομία!

Κομμάτια όπως τα “Trespassing the Shores of Evil”, “…In Cold Blood” (τα πρώτα λεπτά θυμίζουν παλιούς Metallica έντονα κι εκεί έγκειται και το ψιλογουστάρισμα) και “Dead End Nightmare”, θα σας προκαλέσουν μια μικρή τάση για headbanging, αλλά μέχρι εκεί.

Επίσης η φωνή του τραγουδιστή Hate και οι κιθάρες των Ste και Beppe, συγκαταλέγονται στα συν των 11 κομματιών του “Chronicles of Death”, αλλά that’s all folks!

Οι Endless Pain είναι μια μικρή ανάπαυλα από οτιδήποτε έχει στοιχειώσει το cd player σας το τελευταίο καιρό, αλλά μέχρι εκεί. Προχωρήστε γνωρίζοντας πως δεν χάσατε κάτι εξαιρετικό και ιδιαίτερο.


402