THUNDERBLAST: “Invaders from Another World”

Για πες μου. Τι φρούτα βγάζει η Κολομβία; Μη μου πεις..! Άσε να μαντέψω! Πως λεγόταν πριν πολλά πολλά χρόνια εκείνο το είδος που φλέρταρε με το thrash metal, αλλά η ζυγαριά έκλεινε περισσότερο στο power; Αν ναι θυμήθηκα! Speed!!

Speed/power metal, είναι τα χημικά στοιχεία που αποτελούν τη μουσική που παίζουν οι εκ Κολομβίας Thunderblast και το “Invaders from Another World” το δεύτερο άλμπουμ τους, το αποτέλεσμα!

Το πολύ super και χορταστικό αποτέλεσμα θα συμπλήρωνα! Τέτοια θέλω ν’ ακούω, ιδιαίτερα με τη τωρινή πτώση του power, κάτι δισκάρες που βγάζουν άγνωστες μπάντες όπως αυτή, μου θυμίζουν πως το δέντρο μπορεί να έχει καεί και να φαίνεται μαραμένο, μα καινούρια φυλλαράκια φυτρώνουν, δίνοντας νέες ελπίδες για το μέλλον!

Κομματάρες όπως το “Lab from Hell”, πιστέψτε με θα το ζήλευαν και θα το ήθελαν πολλές μεγάλες μπάντες, αλλά… παλιά, που λέγαμε και στο στρατό! Ο δίσκος ξεκινά με ένα τρελά δυνατό intro και το “Core Domain” στα σκάει δυνατά, θυμίζοντας Accept, Running Wild και γενικότερα μπάντες παλιού Ευρωπαϊκού ήχου!

Τα φωνητικά του Felipe Machado Franco δένουν τέλεια με το υλικό, που μεταλλάσετε σε πιο Testament μορφές και οι κιθάρες των Victor Mosquera και German Guerra σπέρνουν απλά, θυμίζοντας αρκετά Iced Earth βέβαια ορισμένες στιγμές! Οι German Rojas και Christian Gaitan, συμπληρώνουν το crue της μπάντας, ξεσκίζοντας το μπάσο και τα ντραμς αντίστοιχα!

Συμπέρασμα: “Θέλω να τους δω live και σύντομα μάλιστα!”

Το “Invaders from Another World” είναι μια power/heavy με πολλά γκάζια δισκάρα και νιώθω τυχερός που το άκουσα! Τι άλλο να σας πω! Ψάξτε το, βρείτε το και ακούστε το οπωσδήποτε!


407