Dr LOVE

Dr Love μετά από μία περίοδο περιπλανήσεων και αναζητήσεων επι­στρέ­φουν αποφασισμένοι να κερδίσουν το χαμένο χρόνο και να κατακτήσουν τις καρδιές των ντόπιων και όχι μόνων οπαδών του hard rock. O τραγουδιστής της μπάντας Chris Siloma προχώρησε στις περαιτέρω αποκαλύψεις…

Πότε ξεκίνησε η περιπέτεια του συγκροτήματος;
Βασικά το συγκρότημα ξεκίνησε το 2000 όταν ήμασταν 11-12 χρονών παιδιά. Αφού κάναμε το χαβαλέ μας για αρκετό καιρό, πέρασαν τα χρόνια, καταλήξαμε στην μουσική που θα παίζουμε (U.S. Hard Rock) και αποφασίσαμε να γίνουμε μπάντα που θα κάνει live θα έχει τα δικά της κομμάτια κτλπ. Έτσι, ψάξαμε και ονομαστήκαμε Dr. Love μέσω ψήφου όλων των πρώην μελών (σ.σ. Johnny Lave, Johnny P, Samofabitch και Elijah Morgan). Ύστερα το 2008 έφυγαν οι δύο κιθαρίστες (σ.σ. Johnny P., Elijah Morgan) και ήρθαν στην μπάντα 2 καινούρια μέλη (σ.σ. Nick Kariotis,

DrLove_01

Sleazynap) έγιναν 2 live και ύστερα διαλυθήκαμε. Η μπάντα επέστρεψε το Δεκέμβρη του 2010 με line up εμένα και τους Elijah Morgan, Tiny Karpo, Shine Rayz, Claudio Quoshua και συμμετείχαμε στο Rosewood Festival. Το τελικό line up της μπάντας μετά το δίσκο θα είναι Nick Kariotis, Tiny Karpo, Shine Rayz, Asterios Lombardo και εγώ.

Προβλέπεται να κυ­κλο­φο­ρή­σε­τε κάποια νέα δουλειά;
Ναι, μετά την κυκλοφορία του πρώτου μας live recorded demο τo 2007 μετά την επανένωση και με τα νέα μέλη της μπάντας απο­φα­σί­σα­με να κυκλοφορήσουμε το πρώτο μας άλμπουμ. Ήδη βρι­σκό­μα­στε στις ηχογραφήσεις των οδηγών των κομματιών. Η κανονική ηχογράφηση θα ξε­κι­νή­σει τον Δεκέμβριο. Εδώ θα χαρώ να ανακοινώσω ότι θα γίνει η μείξη και η παραγωγή απο τον Κ. Tommy Denader και το mastering από τον Κ. J.K. Northrup & Alien Productions L.A. Ο δίσκος θα κυμαίνεται σε μια 80s hard rock-hair metal κατάσταση στα σημερινά δεδομένα, επίσης θα συμμετέχουν και παλιά μέλη της μπάντας σε κάποια κομμάτια. Ευχόμαστε να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2012 αν όλα πάνε καλά.

Ποιοι συμμετέχουν στη διαδικασία των συνθέσεων;
Η αλήθεια είναι ότι ως τώρα υπήρχαν γενικά κομμάτια που έγραφε ένα μέλος και οι υπόλοιποι έβαζαν τις ιδέες τους κτλπ. Στο demo γράψαμε κυρίως τα κομμάτια Εγώ, o Elijah Morgan και ο Johnny Lave.

Ποια συγκροτήματα σας έχουν επηρεάσει και τα οποία έχουν διεισδύσει και στον ήχο σας;
Τώρα έχεις κάνει μια πολύ περίεργη ερώτηση για εμάς! Ως τώρα ήμασταν αρκετά “rock n rol” σε τέτοια θέματα! Οπότε μπορώ να πω συγκροτήματα όπως: AC/DC, Cinderella, Britney Fox, Kindom Come και πολλά άλλα.

DrLove_01Σχεδιάζετε κάτι συγκεκριμένο για τις μελλοντικές live εμ­φα­νί­σεις σας;
Αυτήν τη στιγμή σχεδιάζουμε να τελειώσουμε με το δίσκο μας βασικά. Έχουμε γενικά ανοιχτή την πόρτα για support σε συ­γκρο­τή­μα­τα προς το παρών. Οι εμφανίσεις μετά το δίσκο και για την παρουσίαση του που θα θέλαμε να κάνουμε είναι: μια live εμφάνιση στην Αθήνα κ μια στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα θα κοι­τά­ξου­με για εξωτερικό… είδη υπάρχουν κάποια contacts και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό!

Τι συναισθήματα σας γεννά η επικράτηση του interntet & και του downlading;
Προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ από τη μια που μπορώ να επικοινωνήσω πολύ γρήγορα και εύκολα με φίλους/ες από άλλες χώρες καθώς κ με φίλους που ζουν αρκετά μακριά από εδώ που μένω… φυσικά έχει κ τα “κακά” του, το ότι δεν βγαίνεις έξω ή γενικότερα χάνεις την κοντινή επαφή. Για το downloading σίγουρα όλοι έχουμε κατεβάσει τραγούδια από το ίντερνετ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κατεβάσουν το δίσκο μας! Προσωπικά, κάποιο cd που θα μου αρέσει θα το αγοράσω αυθεντικό.

Πως κρίνετε την κατάσταση στην τοπική σκηνή;
Η τοπική σκηνή για μας αν κ λείπουμε 2.5 χρόνια από τη σκηνή και μετά το live μας στο Rosewood Festival είναι η ίδια όπως πάντοτε ήτανε, απλά τώρα έχει λιγότερη προσέλευση κόσμου. Προσωπική μου άποψη ο κόσμος στην Ελλάδα στρέφεται εκεί που τον στρέφουν, αυτήν τη στιγμή όλοι θέλουν να ακούνε σκληρά πράγματα γιατί αυτά προωθούν τα περισσότερα rock/ metal media… Ωστόσο στην Ελλάδα πάντα υπήρχαν και υπάρχουν αξιόλογες μπάντες και μη, που ποτέ δεν κατάφεραν να τους γνωρίσει κόσμος σε άλλες χώρες, στις οποίες ίσως είχαν διαφορετική αντιμετώπιση. Πράγμα που θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε εμείς ύστερα από το δίσκο… Κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει αλλά συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρα μας γιατί εδώ… δύσκολα!

DrLove_01

Mια ευχή για την δική σας μπάντα και για τους αναγνώστες του Rockway.gr
Για εμάς εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δώσουμε και εμείς το μικρό μας στίγμα σε αυτό το τεράστιο πράγμα που ονομάζετε ροκ μουσική, όσο για τους αναγνώστες του Rockway.gr – Believe and Rock n’ Roll!!!!!!!!!!!


180