TRIVIUM: Νέο music video από το τελευταίο τους album

Oι Aμερικανοί modern metallers Trivium έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video clip.

Πρόκειται για το κομμάτι “Endless Night” το οποίο εμπεριέχεται στο τελευταίο album της μπάντας “The Sin And The Sentence”.  

Δείτε το video clip παρακάτω:

H tracklist του “The Sin And The Sentence”:

01. The Sin And The Sentence
02. Beyond Oblivion
03. Other Worlds
04. The Heart From Your Hate
05. Betrayer
06. The Wretchedness Inside
07. Endless Night
08. Sever The Hand
09. Beauty In The Sorrow
10. The Revanchist
11. Thrown Into The Fire

Οι Trivium είναι οι:
Paolo Gregoletto – μπάσο
Matt Heafy – κιθάρες, φωνητικά
Alex Bent – drums
Corey Beaulieu – κιθάρες