LOS DISIDENTES DEL SUCIO MOTEL: “Humal Collapse”

Για να μην το παίξω πάλι γλωσσολόγος, άπλωσε τα κουλά σου και βγάλε άκρη με το Google Translate.

Αφού έμαθες τι σημαίνει λοιπόν… μάθε κι ότι πλην του παράδοξου πως πίσω από το ισπανογενές όνομα κρύβονται Γάλλοι υπήκοοι, οι στίχοι είναι στα αγγλικά.

Με τέτοιο όνομα σίγουρα θα έκαναν μεγάλη καριέρα στην crust/punk σκηνή, αλλά εκείνοι ερωτεύτηκαν πιο heavy rock/sludge μελωδίες.

10 χρόνια στο κουρμπέτι, αν και το ντεμπούτο τους “Soundtrack From The Motion Picture” κυκλοφόρησε το 2010 με πιο desert ύφος τότε, φτάνουν στην τέταρτη τους κυκλοφορία μεταλλάσσοντας και πάλι τον ήχο τους.

Αυτήν τη φορά έβαλαν το τρένο τους στον post σιδηρόδρομο των Baroness. Δεν αποποιούνται βέβαια, τις Queens Of The Stone Age επιρροές τους, έχοντας μια progressive χροιά από Mastodon κτλ.

Αν και συνδυάζουν όλα τα παραπάνω, καταφέρνουν να κρατούν δική τους προσωπικότητα και να προσφέρουν ομορφιές σαν το “Departure” και το “Downfall”, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

Δεν είναι όμως ένα album που θα λείψει από τη συλλογή σου, αλλά έχει αυτό που στο χωρίο μου λένε potential. Ποιος ξέρει ίσως την επόμενη φορά να μας απασχολήσουν περισσότερο!

501

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.