INALLSENSES: “Hysterical Psychosis”

Death-Thrash από την Ιταλία με Αμερικανικές ηχητικές ρίζες και προοπτικές εξέλιξης! Τρελές ταχύτητες και με έφεση στις τέλειες εισαγωγές, οι Ιταλοί δίνουν το παρών με το “Hysterical Psychosis”, σε μια παγκόσμια αρένα νεκρομεταλικών συγκροτημάτων όπου ο κάθε ένας προσπαθεί να γίνει πιο ακραίος και γρήγορος!

Εκείνο όμως που τους δίνει ένα προβάδισμα, είναι η μελωδία τους και όπως είπα και παραπάνω, οι πολύ καλές εισαγωγές, που σε βοηθούν να ψαρώσεις και να ακούσεις όλα τα κομμάτια “χαλαρά”!

Με το “χαλαρά” δεν κυριολεκτώ, ίσα ίσα που έχεις τρελό headbanging να κληρονομήσεις πατώντας το play στο cd player σου… και για να πω και την αμαρτία μου, πάντα είμαι λίγο προκατειλημμένος με τα “νέα” death… ακούσματα κι αυτό γιατί θεωρώ (ταπεινή μου άποψη εννοείται!) πως η φυσική εξέλιξη του σκληρού ήχου μετά τον κορεσμό του death metal, ήταν το black οπότε πόσο πιο κάφρος μπορείς να γίνεις ή έστω πιο ακραίος, σε κάτι “παρωχημένο”; Oι Inallsenses όμως, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και διάψευση, για το πόσα ακόμη μπορούν να μας δώσουν οι μπάντες οι οποίες φλερτάρουν με το νεκρό ήχο!

Κομματάρες όπως τα “Tommy’s Grave”, “Evil Time”, δικαιώνουν τα λεγόμενα μου και δεν έχετε παρά να το διασταυρώσετε ακούγοντας το ..συν ότι το εξώφυλλο του cd πάντως μου θυμίζει σε κοντινό πλάνο το γνωστό video game Σπαρτιάτη που τα σπάει όλα.. χμ..!! Μια μικρή ένσταση στα φωνητικά έχω μόνο, μιας και θα μπορούσε να είναι πιο “καθαρά” και με καλύτερη χροιά! Κατά τ’ αλλά, επενδύστε άφοβα!



391