PSYCHEDELIC WITCHCRAFT: “The Vision”

Γράφοντας την κριτική του τελευταίου άλμπουμ των Blood Ceremony (link) αναφέρθηκα σε “επίδοξες ιέρειες του Σατανά” που πρέπει να πάνε για πρόβες, και τσουπ, να τα, τα πουλάκια μου που λέει και ο Γκουσγκούνης.

Πέραν του ότι το όνομα των Psychedelic Witchcraft είναι το αντίστοιχο του να παίζεις black metal και να λένε το γκρουπ σου Dark Satan, το “The Vision” στιχουργικά και μουσικά είναι πιο γραφικό και από τυπάκι με μαλλί “φράκτη” καβάλα σε φωσφόριζε πορτοκαλί παπάκι.

Μέτριες συνθέσεις 70s heavy rock, τίγκα στα κλισέ, χωρίς ίχνος φαντασίας, μέτρια εκτέλεση, μέτρια φωνητικά, μόνο σαν rehearsal μπάντας που μόλις δημιουργήθηκε και ακόμα δουλεύει τα κομμάτια θα μπορούσα να δικαιολογήσω μια τέτοια κυκλοφορία. Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης αυτού του δίσκου, πίσω στο studio για την ώρα. 

1026

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.