BOZO SKELETON: “Lick Off My Disease” EP

Η Σύρος δεν έχει μόνο λουκούμια. Έχει και οργισμένο metal.

Οι Bozo Skeleton είναι ένα δείγμα αυτού και μας αυτοπαρουσιάζονται με το ΕΡ “Lick off my disease”.

Το τρίο από τη Σύρο είναι ένα συνονθύλευμα βαρέων ήχων, που συνδυάζουν του Pro-Pain με κάποια heavy rock στοιχεία, περάσματα punk rock τύπου και πολύ πολύ γκρούβα.

Τελείως DIY αφού ότι έχει να κάνει με το παρόν δημιούργημα είναι δικής τους εργασίας και όπως μας γράφουν και στο δελτίο τύπου είναι σε στάδιο δημιουργία και κάποιου full length.

H παραγωγή σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά είναι αρκετά καλή για να μη σαμποτάρει τα κομμάτια που περιέχει και η άγρια φωνή, ακόμα και όταν αλαφραίνει ξέρεις καλά τα όρια της.

Όμορφα riff, δεμένη μπάντα που ξέρει πως να συνδυάζει τις επιρροές της χωρίς να καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα που είναι μπερδεμένο. Σίγουρα θα προσελκύσει πολλά διαφορετικά αυτιά και θα έχει λογικά και αντίστοιχες προσφορές στα συναυλιακά δρώμενα.

Αυτή η πρώτη γνωριμία, με χαροποιεί αλλά θα είμαι σκληρός για τη συνέχεια, μιας και φαίνεται πως μπορούν πολύ καλύτερα σε όλα τα πεδία!

Βγάλε και συ το σκελετό από την ντουλάπα σου!

496

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.