Nightstalker, Black Hat Bones, Space Slavery (24/10/15) Gagarin 205

Μετά από δύο μέρες καταιγιστικής βροχής ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε ένα live που πολύς λαός περίμενε πως και πως. Το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον η συνολική προσέλευση που κατάφερε στις δύσκολες μέρες που ζούμε να κάνει το sold out.

Από νωρίς το Gagarin 205 άρχισε να γεμίζει με κόσμο ευδιάθετο και τρελαμένο που ασταμάτητα γέμιζε τα ποτήρια με μπίρα.

Λίγο μετά τις 21:30 βγήκαν οι Space Slavery, οι οποίοι δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα αλλά μέχρι εκεί. Δε θεωρώ πως κατάφεραν να πείσουν ιδιαίτερα το κοινό που τους έβλεπε. Όπως και να έχει επιφυλασσόμεθα για το μέλλον, μιας και τα παιδιά έδειξαν πως έχουν δυνατότητες.

Τη σκυτάλη πήραν οι πολύ χαρούμενοι και με πολύ ενέργεια Black Hat Bones. Ένα πραγματικά καλό performance με ωραία σόλο σε κιθάρα και μπάσο. Ωραία σκηνική παρουσία με δυνατά παιξίματα και με την άμεση συμμετοχή του κόσμου στα τραγούδια έκανε την εμφάνισή τους να αποτελεί ιδανικό ορεκτικό για τους headliner της βραδιάς.

Πλέον έχει γεμίσει τόσο το μαγαζί που είμαστε κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον. Με το που βγήκαν οι stoner-kings, Nighstalker, επικράτησε ο πανικός. Άνοιξαν τη συναυλία με ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια (“Go get some”), με τη συνέχεια να είναι εξίσου δυναμική. Εκπληκτική ατμόσφαιρα, αυθεντικό stoner που μας έκανε να γουστάρουμε τρελά με κομμάτια όπως “All around” και “This is u”, αν και δε μπορώ να θυμηθώ κάποιο τραγούδι στο οποίο να μην έγινε χαμός στο pit.

Ακούραστα μας έπαιξαν είκοσι κομματάρες με τον κόσμο να ζητά παραπάνω. Αναμενόμενο, αλλά πάντα επικό, το κλείσιμο της συναυλίας με το άκουσμα του “Children of the sun”. 

Από ότι φαίνεται θα πρέπει να βρούμε άλλο, μεγαλύτερο, μαγαζί για να στεγάσουν τις επόμενες συναυλίες των Nighstalker γιατί έμεινε πολύς κόσμος εκτός, με την απογοήτευση του sold out.

photos: Αναστασία Βερτεούρη

443