CYANIDE 4: “Mental erosion Critical”

Αυτό είναι το πρώτο πόνημα τον εξαιρετικών Cyanide 4, μετά φυσικα από το demo τους! Είναι από τις φορές που χαίρομαι, γιατί δύσκολα ακούς ελληνικά σχήματα να ξεφεύγουν από το “παραδο- σιακό power metal”, με το οποίο καταπιάνονται οι περισσότερες μπάντες στη χώρα μας και να παίζουν ένα δύσκολο είδος όπως το glam/sleaze και να τα καταφέρνουν τόσο καλά, ώστε να πατάς σε σχεδόν όλα τα τραγούδια τους το repeat ξανά και ξανά και ξανά!!!

Δυστυχώς για την ώρα μπορείτε να τους απολαύσετε μονό στο my space ή σε συχνά live, τα οποία δίνουν! Τα τραγούδια τους είναι δεμένα, δυνατά, με αρκετές δόσεις punk τσαμπουκά, αλλά πάντα μέσα στα metal πλαίσια! Εκτός από το “Temptation Failed”, το οποίο εγγυημένα θα γίνει κλασικό, το demo περιέχει τη μπαλάντα της χρονιάς, ονόματι “Midnight heat”!

Είμαι σίγουρος και στο τέλος θα δικαιωθώ! Τι εννοώ;! Έχουμε πολλά ν’ ακούσουμε από τους Cyanide 4 στο μέλλον και θα μας απασχολήσουν με καλό τρόπο στα σίγουρα! θα δείτε.. τα μυαλά μας θα τα χάσουμε σίγουρα και ήδη είμαι στη φάση του “Mental erosion Critical”!!!! Τσεκάρεται τους οπωσδήποτε!

Το demo μπορείτε να το αποκτήσετε, είτε ταχυδρομικά από την εταιρία τους (Demon Doll Records), είτε μέσω του συγκροτήματος!

Tracklist:
F.F.L,
Midnight Heat,
Innocent Alibi,
Temptation Failed,
Wasting my Time.


476