WEDNESDAY 13: “Necrophaze – Antidote”

EP

Είδος: Hard rock / Rock ‘n’ roll
Δισκογραφική: Nuclear Blast
Ημ. Κυκλοφορίας: 16 Απριλίου 2021

Το “Necrophaze – Antidote” δεν είναι τίποτ’ άλλο από ένα επιδόρπιο από τον Wednesday 13 (κατά κόσμον Joseph Poole), ένα EP τεσσάρων κομματιών που ολοκληρώνει τον κύκλο του “Necrophaze” album το οποίο κυκλοφόρησε το 2019.

Δυο νέα κομμάτια από τον τραγουδιστή σε punk rock ‘n’ roll ύφος εν γένει με το αθυροστόμως τιτλοφορημένο “Your Mother Still Sucks Cocks in Hell” να παραπέμπει προς το ατόφιο U.S. hard n’ roll και το “Screwdriver 2 – The Return” να κινείται προς ένα punk Motorhead-οειδές ύφος. Γρήγορα και τα δυο, κεφάτα και ενθουσιώδη.

Το EP συμπληρώνουν δυο διασκευές, μια στο “Devil Inside” των INXS το οποίο αν και έχει τον ίδιο ρυθμό, ο Poole το αναγάγει σε U.S. hard rock με το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλό και τη διασκευή στο “Films” του Gary Numan το οποίο ερμηνεύουν παρέα με την μοντέλα Calico Cooper (αρκετά τούμπανο η babe) και ακούγεται σαν μια καλή Faith No More εκτέλεση.

Όπως καταλαβαίνεις φίλε αναγνώστη, το “Necrophaze – Antidote” είναι ένα καλό σετάκι που θα μπορούσες να το ακούσεις την ώρα που γίνεσαι “κούκλος” πριν βγεις για σαββατιάτικη τσάρκα και θα σε κάνει να κεφάρεις, παρά την σύντομη διάρκειά του. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσε άνετα να ενταχθεί στις playlist οποιουδήποτε dj με εγγυημένα ψυχαγωγικά αποτελέσματα. Καλή φάση γενικώς και προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Facebook: https://www.facebook.com/officialwednesday13/
Official website: https://officialwednesday13.com/

512

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1161 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.