VOMITORY: Νέο κομμάτι μέσα από το “All Heads Are Gonna Roll”

10 χρόνια μετά τη διάλυσή τους και 12 χρόνια ύστερα από το τελευταίο τους full length, οι death metallers Vomitory επέστρεψαν με νέο album.

Τίτλος του είναι “All Heads Are Gonna Roll” και κυκλόφρόησε στις 26 Μαΐου μέσω της Metal Blade Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official visualizer για το κομμάτι “Piece by Stinking Piece”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “All Heads Are Gonna Roll”:

  1. All Heads Are Gonna Roll
  2. Decrowned
  3. Ode to the Meat Saw
  4. The Deepest Tomb
  5. Piece by Stinking Piece
  6. Raped, Strangled, Sodomized, Dead
  7. Dead Man Stalking
  8. Disciples of the Damned
  9. Dead World
  10. Beg for Death

VOMITORY line-up:
Erik Rundqvist – vocals/bass
Urban Gustafsson – guitar
Peter Östlund – lead guitar
Tobias Gustafsson – drums

VOMITORY discography:
Raped In Their Own Blood (1996)
Redemption (1999)
Revelation Nausea (2001)
Blood Rapture (2002)
Primal Massacre (2004)
Terrorize Brutalize Sodomize (2007)
Carnage Euphoria (2009)
Opus Mortis VIII (2011)
All Heads Are Gonna Roll (2023)

https://www.facebook.com/vomitoryband

426