Villagers of Ioannina City | 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Villagers of Ioannina City
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
Θέατρο Βράχων

Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν συναυλιακά στις 25 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων 2022”, με full ηλεκτρικό set σε ένα headline show που η Αθήνα πρόσμενε καιρό.

Η περσινή Revival Acoustic Tour άφησε το συναυλιακό της στίγμα σε όλη την Ελλάδα, μέσα από μια σειρά συγκλονιστικών εμφανίσεων των Villagers of Ioannina City οι οποίες μεγάλωσαν την ανυπομονησία μας για την ηλεκτρική συναυλιακή τους επιστροφή, που θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Οι Villagers of Ioannina City μπήκαν από τα πρώτα τους βήματα στην εμπροσθοφυλακή της κοχλάζουσας ελληνικής σκηνής, χαρίζοντας στη γενιά τους τραγούδια και live που όρισαν τον ήχο ολόκληρης της γενιάς τους. Οι στίχοι κι οι μελωδίες τους ξέφυγαν από τα μουσικά όρια κι έγιναν σύνθημα κι ανάμνηση για τους χιλιάδες οπαδούς τους που ακολουθούν φανατικά κάθε τους μουσικό εγχείρημα, γεμίζοντας κάθε venue στο οποίο εμφανίζονται σε όλη τη χώρα.

Η τιμημένη πεντατονική της Ηπείρου έδειξε τον δρόμο στο RIZA, έναν δίσκο που αγαπήθηκε όσο λίγοι κι άνοιξε τον χορό των sold out shows στην Ελλάδα κι έπειτα στην Ευρώπη, ενώ το “Age of Aquarius” τους βρήκε μεστούς κι ώριμους να εντάσσουν τις progressive rock επιρροές τους στο μοναδικό τους ηχόχρωμα που κρύβει το heavy rock, τους Black Sabbath, αλλά και την ελληνική μουσική παράδοση.

Πέρυσι παρουσίασαν μια σαγηνευτική μυσταγωγική live εμπειρία γυρνώντας με το Revival Acoustic Tour όλη την Ελλάδα, με τους θεατές να ενθουσιάζονται και να υποκλίνονται στο καλλιτεχνικό όραμα του συγκροτήματος.

Πλέον οι Villagers of Ioannina City βγαίνουν και πάλι στον δρόμο, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, την οποία θα ακολουθήσουν αρκετές στάσεις σε πόλεις της Ελλάδος, για να βρεθούν μπροστά στο φανατικό κοινό τους που πιστά τους ακολουθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θα εμφανιστούν και στο Θέατρο Βράχων, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, για μια μοναδική εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό.

Πληροφορίες
Τιμή εισιτηρίου 15€

Φυσικό σημείο προπώλησης
Metal Era – Μπενάκη Εμμανουήλ 22, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103304133

Ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων μέσω του www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 2111981535

  • Για αγορές μέσω internet/call center υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Επικοινωνία
press@highpriority.gr

GET YOUR TICKETS NOW

562