UNVERKALT: Νέο video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο μας video clip Solitude II από το νέο μας δισκο L’Origine du Monde που θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλες τις ιντερνετικές πλατφόρμες (Spotify, YouTube, Deezer, Amazon, Bandcamp, iTunes, etc) καθώς και σε hard copy , στις 20 Νοεμβρίου του 2020.

Είναι το δεύτερο κατά σειρά επίσημο βίντεο των Unverkalt μετά το The Boundary , που κυκλοφόρησε στις 17 Ιουλίου και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“Το Solitude II είναι η ακριβής αποτύπωση της μουσικής μας, φτιάχνοντας εικόνες που συνδυάζουν την θλίψη, την απώλεια και την νοσταλγία. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα να συνδυάσεις κάτι που αποτυπώθηκε αρχικά με νότες και μουσίκη μέσα σε ένα βίντεο που να ταιριάζει απόλυτα με αυτό που έχεις στο μυάλο σου απο το πρώτο στάδιο δημιουργίας του κομματιού.
Επηρεασμένοι φανερά απο ευρωπαϊκές ατμοσφαιρικές ταινίες προσπαθήσαμε και θα προσπαθούμε πάντα μέσα απο το οπτικοακουστικό μας υλικό να φέρνουμε τα βιντεό μας σε κατάσταση που να θυμίζoυν ταινία όπου η μουσική μας θα λειτουργεί σαν soundtrack, με ενα πιο Avant Garde Μοτίβο. Στο ίδιο στυλ θα κινηθούμε για να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κλιπ και να συνδυάσουμε όλο τον δίσκο με το ανάλογο οπτικοακουστικό υλικό.”

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια στη σκηνοθεσία τον Anton Shaw και την Chelsea όπου και πρωταγωνίστησε στο βίντεο και την Rawbite Studio για την σκηνοθεσία και το Εdit του βίντεο.

Το debut album “L’Origine du monde” κυκλοφορεί μέσω του VinylStore σε μορφή digipack και σε ένα special edition box, όπου και θα περιλαμβάνει το CD, / T-SHIRT/ MASK/ PATCH/ POSTER . Μπορείτε να το προμηθευτείτε σε hard copy Digipack και το Special Edition Box σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων μέσα από το vilynstore.gr, από το bandcamp και από το επίσημο official site μας.

Credits:
Μοdel: Chelsea
Director: Anton Shaw,Themis Ioannou
Special thanks to: Anton Shaw, Ben Lean
Edit: Rawbite Studio

Follow Unverkalt
Social Links: https://linktr.ee/unverkalt
Vinlystore: https://www.vinylstore.gr/en/
Official site: unverkalt.com

301