TROUBLE: “One for The Road/Unplugged”

REISSUE

Είδους: Heavy/doom metal
Δισκογραφική Εταιρεία: Hammerheart Records
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Οκτωβρίου 2021

Τους αγαπητούς Αμερικανούς doomsters που τους λατρέψαμε μέσα από τα “Trouble” και “The Skull” όλοι τους γνωρίζουμε, ναι;;; Ποιος δεν έχει γουστάρει με κομμάτια όπως το “Psalm 9” το “Run To The Light” και “R.I.P.”;;;
Έρχεται τώρα όμως η Hammerheart Records και επανακυκλοφορεί το “One For The Road” (EP) του 1994 και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά του «κοτσάρει» και το “Unplugged” του 2007 στην full έκδοσή του, η οποία περιλαμβάνει ακόμα 4 κομμάτια, και όλα αυτά μας τα προσφέρει σε βινύλιο 180gr ή σε διπλή έκδοση CD.

Το “One For The Road” κυκλοφόρησε το 1994 μετά ακριβώς την κυκλοφορία του “Manic Frustration” το 1992, όπου οι Trouble φαινόταν ότι «έπιασαν ταβάνι». Ηχογραφήθηκε και παρήχθη από τον Rick Rubin και κυκλοφόρησε από την Def American Recordings ως συνέχεια του “Trouble” του 1990 και φαινόταν ότι όλα κυλούσαν ομαλά. Παρ’ όλα αυτά, οι Trouble απολύθηκαν από το συμβόλαιό τους επειδή δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της Def American Recordings. Για την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους το 1994, οι Trouble κυκλοφόρησαν ένα EP περιορισμένο σε 1500 αντίτυπα σε CD, που θα πωλήθηκε κατά την περιοδεία.

Όσον αφορά το “Unplugged” τώρα, είναι το «κερασάκι στην τούρτα», με unplugged εκτελέσεις κλασικών κομματιών των Trouble, που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις των οπαδών τους μετά από καιρό.
Είναι μια καλή ευκαιρία και μια τίμια επένδυση στους παιδικούς μας ήρωες Trouble, να αποκτήσουμε αυτό το καλούδι.

Facebook: https://www.facebook.com/TroubleMetal
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCyiE9qTrimbQFui_xQudgvg

508

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.