THUNDERMOTHER: Νέο official video μέσα από το “Black And Gold”

Οι hard rockers Thundermother κυκλοφόρησαν το νέο τους full length, “Black And Gold”, στις 19 Αυγούστου μέσω της AFM Records και μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα video, αυτήν τη φορά για το κομμάτι “Borrowed Time”.

Δείτε το παρακάτω:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Black And Gold”:

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 99
  1. The Light In The Sky
  2. Black And Gold
  3. Raise Your Hands
  4. Hot Mess
  5. Wasted
  6. Watch Out
  7. I Don’t Know You
  8. Looks No Hooks
  9. Loud And Free
  10. Try With Love
  11. Stratosphere
  12. Borrowed Time