THUNDERMOTHER: “Black And Gold”

ALBUM

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 99

Είδος: Hard Rock
Δισκογραφική Εταιρεία: AFM Records
Ημερ. Κυκλοφορίας: 19 Αυγούστου 2022

Αγαπημένες και αγαπητές στο κοινό του σκληρού ήχου, σε hard rock και metal οπαδούς, οι καλές μας σουηδές Thundermother κυκλοφορούν μετά από δύο χρόνια δύσκολα την τέταρτη πλέον, δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Black And Gold”.

Οχτώ χρόνια από την παρθενική τους εμφάνιση, έχουν πλέον κατακτήσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο και με ήδη τρείς δίσκους κάτω από τις μασχάλες τους, έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από χιλιάδες οπαδούς.

Φέτος το καλοκαίρι όμως τολμούν να ταβανιάσουν τη θερμοκρασία χαρίζοντάς μας το “Black And Gold”. Η τέταρτη αυτή δισκογραφική δουλειά μάς θυμίζει για τα καλά ποιες είναι οι Thundermother και την αγάπη τους για το κλασικό Hard Rock της μπύρας και των AC/DC. Σαφώς και ο πιο ώριμος δίσκος μέχρι τώρα με αρκετές mid-tempo συνθέσεις από τις οποίες δεν λείπει η γκρούβα η κουνιστή, η μπάνικη. Δεν λείπουν βέβαια και οι αγαπημένες μας γρήγορες συνθέσεις μέσα από τις οποίες αγαπήσαμε αυτά τα κορίτσια.

Δίσκος που μας φέρνει την εποχή των ’80s στο μυαλό, από την αλήτικη πλευρά της, αλλά και από την πλευρά του σαλονιού. Δουλειά που ακούγεται χορεύοντας μπροστά στο stage, αλλά και μπροστά από καθρέφτη. Κομμάτια που ακούγονται με ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο ποτό. Συνθέσεις που ακούγονται δυνατά χωρίς να σας βασανίσουμε και να σας γράψουμε αναλυτικά για την κάθε μια.

Απλά ακούστε τον δίσκο στα τέρματα!

Facebook Page: https://www.facebook.com/thundermother
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCyyyZ8cMvrLvEvfAraTnsFQ
Bandcamp Page: https://thundermother.bandcamp.com/

770

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.