This is Nowhere: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο album τους, με τίτλο “Waiver”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι This Is Nowhere από την Θεσσαλονίκη, κυκλοφόρησαν μόλις το νέο album με τίτλο “Waiver”, μέσω της εγχώριας δισκογραφικής Ouga Booga and the Mighty Oug (1000mods, Frenzee, Godsleep κ.α.). Και εδώ, όπως και σε όλη την προηγούμενη δισκογραφία του, το κουιντέτο διαρρηγνύει με μεγάλη επιτυχία τα μουσικά όρια ανάμεσα στα διάφορα υποείδη, καταλήγοντας σε ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Ακούστε το “Waiver” σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες: 

https://orcd.co/waiver

Οι This Is Nowhere είναι άλλωστε γνωστοί για το υπέρμετρα ενδιαφέρον αμάλγαμα noise, blues, πειραματικής και ψυχεδελικής ροκ, το οποίο στην πορεία των ετών δεν έχουν διστάσει να εμπλουτίσουν με στοιχεία dub και shoegaze, layers μπάσου και πολυποίκιλα ατμοσφαιρικά εφέ. Τα τελευταία έτη δε, περιπλανούμενοι σε ακόμη ψυχρότερα ηχοτοπία, πρόσθεσαν synths και theremins στις ενορχηστρώσεις τους, αντανακλώντας ένα ευρύ φάσμα επιρροών και καταδεικνύοντας μία μινιμαλιστική διάθεση, συνεχίζοντας ωστόσο να εξερευνούν το post-hardcore πεδίο, αλλά προβαίνοντας ταυτόχρονα σε όλο και περισσότερες καινοτομίες.

Παραγγείλτε το “Waiver” μέσω του επίσημου website της Ouga

https://ougabooga.com

Το “Waiver” album, μοιάζει να είναι η πιο εξωστρεφής δουλειά τους μέχρι σήμερα, αλλά και ταυτόχρονα η πιο γήινη. Διατηρώντας ναι μεν πολλά από τα στοιχεία της γενικότερης ψυχεδέλειάς τους, προοδεύουν με βήμα ταχύ, πηγαίνοντας το πειραματικό τους rock ένα βήμα μπροστά. Εδώ, περισσότερο από ποτέ, ξεχωρίζουν, διαφοροποιούνται και εξατομικεύουν τον ήχο τους, προσφέροντας ταυτόχρονα μία πολύ κατανοητή ερμηνεία του ποιοι είναι μουσικά, αλλά και των επιρροών τους.

TRACKLIST:
1. An Escapist’s Ideal
2. Awake=Exiled
3. Wilderness (Part III)
4. Temperance
5. 478
6. Mo (u) rning Shots (Bittersweet)
7. Rainbows
8. Changa Tar Concrete

Το “Waiver” ηχογραφήθηκε από τον Κ. Φραγκόπουλο στα Shellac Recording Studios, ενώ ο ίδιος ανέλαβε και την μίξη του album. Υπεύθυνος για το mastering είναι ο Γιάννης Σωτηρόπουλος και πραγματοποιήθηκε στα Wreck it Sound Studios. Artwork by @johanludvig.

Connect with This Is Nowhere:

FB: https://www.facebook.com/thisisnowhere
SF: https://open.spotify.com/artist/4RFOOkY3PH3tlXdzRNDFjc
BC: https://thisisnowhere.bandcamp.com

9

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*