The Weather Underground – The Recurring Videos vol.3 ‘Return’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τα θετικά σχόλια για το “the Recurring Trip of the Weather Underground” album, οι The Weather Underground βάζουν ξανά μπροστά τις μηχανές και επιστρέφουν στην ενεργό δράση με το ολοκαίνουριο video για το κομμάτι ‘Return’.

Στο πλαίσιο του αλμπουμ τους “the Recurring Trip of the Weather Underground”, το συγκρότημα επέλεξε να συνεργαστεί με μια σειρά από καλλιτέχνες για την παραγωγή τριών video clips διαφορετικού ύφους.

Στο πρώτο, animated βίντεο για το τραγούδι “Dancing in the Water”, οι Δανιήλ Γουδέλης και Διονύσης Κοτόπουλος αποτυπώνουν την ουσία του τραγουδιού με μοναδικό τρόπο.

Στο δεύτερο βίντεο, για το τελευταίο τραγούδι του δίσκου, το “Clock”, οι ίδιοι καλλιτέχνες μας βάζουν στη θέση του οδηγού, σε ένα ταξίδι που σε οδηγεί ακριβώς εκεί που άρχισε: στο πρώτο τραγούδι του δίσκου αλλά και τελευταίο βίντεο στη σειρά των recurring clips: το “Return”.

Στο βίντεο αυτό η φωτογράφος / σκηνοθέτης Γιωργία Μαραγκοπούλου συνθέτει ένα κολάζ από όλα όσα συνέβησαν στο κατάμεστο Six Dogs τον Φεβρουάριο του 2023, όπου οι Weather Underground παρουσίασαν τον δίσκο τους.

Τώρα το συγκρότημα ετοιμάζεται να παρουσιάσει το υλικό του σε μια σειρά από συναυλίες σε διαφορετικούς σταθμούς ανα την Ελλάδα επιστρέφοντας για ένα μεγάλο live στην Αθήνα. Return.

Τα υπόλοιπα ‘Recurring’ videos, εδώ

Ακούστε το album σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

71