THE SILVER LINES: “…And The Lord Don’t Think I Can Handle It” ΕΡ

EP

Είδος: Alternative rock/punk rock
Εταιρία: Ανεξάρτητη κυκλοφορία
Ημ. κυκλοφορίας: 4 Σεπτεμβρίου 2024

Το punk με έχει κατακλύσει εδώ και πολλά χρόνια και ισορρόπησε τρόπον τινά τη μεταλλικότητα μέσα μου. Το αποτέλεσμα είναι να ανοίγω τα αυτιά μου περισσότερο όταν έχουμε να κάνουμε με τραγουδιστές που φωνάζουν.

Ο κύριος Ravenscroft, ένας εκ των δυο αδελφών που δημιούργησαν τους The Silver Lines, δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάθος του και δίνει μια punk rock ένταση στο ηλεκτρικό alternative rock τους που βρωμοκοπάει αγγλική επαρχία. Καλοπαιγμένο, μα άγουρο, με σαφείς επιρροές από την άγρια νιότη των 70s, το δικό τους rock n roll είναι για εκείνους που αρέσκονται στο να ιδρώνουν όταν πηγαίνουν σε live. 

Καμιά εντύπωση δεν μου προκαλεί το γεγονός πως επιλέχθηκαν για support στους The Buzzcocks, παρόλο που είναι μια αρκετά νέα μπάντα. Ένα ακόμη EP έχουν κυκλοφορήσει το οποίο ήταν καθαρότατα γερμένο προς την britpop κληρονομιά και όσοι το έχετε πάρει αυτιά να το ξεχάσετε. Το “…And The Lord Don’t Think I Can Handle It” ΕΡ είναι ένα βήμα σε διαφορετική κατεύθυνση, που κατά τη γνώμη μου, και τους ταιριάζει, και μακρυά θα τους πάει.

5 κομμάτια ικανά να σε κάνουν να ψάξεις περισσότερες πληροφορίες για τους μουσικούς, με πιασάρικα ρεφρέν και τσαμπουκαλεμένες επί το πλείστο, μελωδίες που κάνουν τα τραγούδια υποψήφια για δισκοθετική επιλογή.

Με τη σωστή καθοδήγηση και με συνεχιζόμενη προσήλωση στον στόχο τους, οι The Silver Lines θα μπορέσουν να μεταφέρουν το πάθος τους για την “αλήτικη” μουσική στον χώρο σου, χωρίς να κόβουν τους δεσμούς με πιο mainstream κοινά.

Για πάμε λίγο…

Official Site: https://www.thesilverlinesuk.com/
Instagram: https://www.instagram.com/thesilverlinesuk/

272
Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2160 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.