THE SILENT RAGE: Ο Επιμένων Νικά!

TRIBUTE

Η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητα μιας μπάντας αποτελούν κινητήρια δύναμη συχνά για το ταξίδι τους και οι The Silent Rage ενσαρκώνουν το ηθός του “ο επιμένων νικά”.

Η επερχόμενη συναυλια τους την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, στο An Club (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) είναι μια απόδειξη της ακλόνητης προσήλωσής τους στη μουσική τους. Από το 2006 και μετά, ανάμεσα σε κόπους και βάσανα, με ατελείωτες αλλαγές στο line-up και όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια μπάντα στην Ελλάδα, οι The Silent Rage δεν υποχώρησαν ποτέ.

Στο τιμόνι αυτού του διαρκούς μουσικού ταξιδιού βρίσκεται ο Νίκος Σιγλίδης, ένα όραμα που πάντα βρίσκει τρόπο να διατηρεί ζωντανό και προχωρά προς την κυκλοφορία του δεύτερου full-length άλμπουμ της μπάντας, “Nuances of Life”, ένα άλμπουμ που είναι φρέσκο και το οποίο θα ακούσουμε στη συναυλία, μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το προηγούμενο τους, “The Deadliest Scourge”.

Έχοντας κατακτήσει τις συναυλιακές σκηνές της Αθήνας τα τελευταία -σχεδόν- είκοσι χρόνια, προσφέρουν κάτι διαφορετικό κάθε φορά, και αυτό είναι ο λόγος που διατηρούν μια πιστή κοινότητα φίλων στις εμφανίσεις τους.

Τα άτομα που αντικρίζουμε σε κάθε συναυλία, τα οποία χαιρετάμε και ανταλλάσσουμε μια κουβέντα, προσθέτουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στην εμπειρία. Είναι όμορφο να τα βλέπουμε, όχι μόνο στο πλαίσιο του κοινού, αλλά και πάνω στη σκηνή, προσφέροντας το δικό τους “λιθαράκι” στη μουσική που μας συντροφεύει.

Τους έχουμε δει να ανοίγουν για εκλεκτές μπάντες όπως οι Shadow Gallery, Stratovarius, Rage, Grave Digger, Primal Fear και άλλοι, ενώ η εμφάνισή τους στο Release, την ημέρα των Sabaton και Epica, προκάλεσε συζητήσεις για την εξαιρετική τους εμφάνιση και το υλικό τους.

Πλέον, καταβάλλουν προσπάθειες και εκτός συνόρων, με στόχο να αναδειχθούν σε ευρύτερο κοινό. Η επικείμενη βραδιά με τους The Silent Rage, σε συνεργασία με τους Dreamlord, Heavenblack και Sunfire, υπόσχεται να είναι ιδανική και ατμοσφαιρική, μια εορταστική στιγμή για την πορεία τους και μια ευκαιρία για τους φίλους της μουσικής να ζήσουν μια ξεχωριστή στιγμή.

486

Avatar photo
About Δέσποινα Σταματάκη 20 Articles
Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν βρέθηκα στο live των Warlord με την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή και έτσι ξεκίνησε η ενασχόλησή μου ως φωτογράφος συναυλιών. Κατά καιρούς, έχω υπάρξει και συντάκτρια. Εύχομαι να είχα γεννηθεί τη δεκαετία του '80, καθώς τότε επικρατούσε η μουσική "αλητεία". Όνειρο ζωής έχω να μπορώ να φωτογραφίζω κάθε εβδομάδα τους Metallica, να τρώω δίχως να παχαίνω και να καταφέρω να γυρίσω όλο τον κόσμο.