The Screaming Fly with Diesel Cindy – at Death Disco Athens 19 January ’24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

The Screaming Fly with Diesel Cindy

Live at DEATH DISCO ATHENS

• The Screaming Fly

• Diesel Cindy

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου ΙΙ Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή)

Τιμή εισόδου: 10 euro

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Έναρξη Live 21:20

***

Oι Screaming Fly ,το εκρηκτικο rock τριο της Αθηνας, θα συνεισφερουν για αλλη μια φορα στο soundtrack της πολης.

Λιγο πριν μπουν στο studio για να ηχογραφησουν τον νεο τους δισκο, θα εμφανιστουν στο Death Disco για να μας δειξουν, με τον δικο τους τροπο , ζωντανα, τι σημαινει συγχρονο ,σκοτεινο , ψυχεδελικο rock ‘n’ roll στις νοσηρες και δυστοπικες μερες που ζουμε.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100048740813095

https://thescreamingfly1.bandcamp.com/album/trip-to-venus

***

Μιλώντας για Diesel Cindy…

Ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα μέσα στο 2022.

Ωμός ροκ ήχος, fuzzy κιθάρες πλαισιωμένες από ένα δυνατό rhythm section σε συνδυασμό με αγγλικό στίχο έχουν ως αποτέλεσμα κομμάτια που φέρνουν στο νου αγαπημένες garage μελωδίες θυμίζοντας 60s έως 90s ακούσματα, περιγράφοντας εικόνες από αυτά που ζήσαμε, ζούμε και θα δούμε.

Τα μέλη των Diesel Cindy υπήρξαν παλαιότερα σε μπάντες όπως οι One Man Drop, Vibratore Bizarro, Delightful, Tuxedo Conspiracy, Edgar Allan Band, Tsiri Band, Blame Canada, Syde, Quake, Serpent ενώ κάποιοι είναι παράλληλα ενεργοί στους Headquake και The Same River. Όλοι τους έχουν περιοδεύσει στο παρελθόν ανά την Ελλάδα.

Η ένωση των τεσσάρων μελών κάτω από το όνομα Diesel Cindy έφερε σαν αποτέλεσμα το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Spill The Dirt” το οποίο κυκλοφόρησε το Νοέμβρη του 2023 απο την Sound Effect Records ( Αθήνα ) αποσπώντας ήδη θετικές κριτικές.

Έχοντας ήδη κάνει την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα δίπλα στους Algiers (U.S.) τον Οκτώβρη του ’23 , εμφανίζονται για δεύτερη φορά ξεκινώντας δυναμικά το 2024.

https://www.facebook.com/dieselcindyofficial

https://dieselcindy.bandcamp.com/

547