THE NUCLEAR NUNS: “T.P.H.” demo

DEMO

Είδος: Hardcore punk
Εταιρεία: Ανεξάρτητη παραγωγή
Ημ. κυκλοφορίας: 11 Σεπτεμβρίου 2024

Πυρηνικές καλόγριες. Το αγαπημένο μου είδος καλόγριας. Κάποτε είχα ντυθεί καλόγρια, όχι όμως πυρηνική.

Οι Αθηναίοι The Nuclear Nuns όμως, παίζουν hardcore punk, καλιφορνέζικης κυρίως καταγωγής, γεμάτο μελωδίες που μου θυμίζουν πάρα πολύ την προσέγγιση των Deus Ex Machina στο είδος.

Η παραγωγή είναι τέτοια που θαρρείς ηχογραφήθηκε σε κάποια ντουζιέρα, όμως ειλικρινέστατα μας προειδοποιούν λέγοντας Demo. Παρόλη τη φτωχή για την εποχή μας παραγωγή, τα κομμάτια είναι ξεσηκωτικά και διασκεδαστικά, δείχνοντας τι θέλει να κάνει η μπάντα. Άλλωστε η μουσική που αγαπάμε, από μια τέτοια “ασχήμια” ξεκίνησε.

Οι TNN δεν προσφέρουν κάτι νέο, δεν χρειαζόμαστε απαραιτήτως κιόλας, αλλά δίνουν την ψυχή τους και τα όλα τους για τη μουσική που αγαπάνε.

Το “T.P.H.” demo είναι μια ωραία πρώτη γνωριμία, που πιστεύω θα μεταμορφωθεί σε φίλο κολλητό, όταν θα δουλευτεί με λιγότερο ερασιτεχνικά εργαλεία.

Ως τότε προσέχτε: α) μην σας απαγάγουν οι εξωγήινοι, β) μη φάτε καμιά μπόμπα κατακέφαλα και γ) τις καλόγριες.

Bandcamp: https://thenuclearnuns.bandcamp.com/album/t-p-h-demo
Facebook: https://www.facebook.com/thenuclearnuns/
Instagram: https://www.instagram.com/the_nuclear_nuns/

197
Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2173 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*