THE METEORS: Ζωντανά τον Μάιο στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Laika Productions παρουσιάζει:

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023
The Meteors @ Gagarin 205
Opening act: The Acid Visions

BUY TICKET

Οι Meteors επιστρέφουν στη σκηνή του Gagarin 205 με άγριες διαθέσεις – υποσχόμενοι μια ξέφρενη νύχτα! Τολμήστε να αφεθείτε στην εκρηκτική μουσική τους και θα βρεθείτε στον psychobilly παράδεισο!

Only The Meteors Are Pure Psychobilly!

Δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο των 80s και παραμένουν από τους λίγους πραγματικούς εκφραστές στις μέρες μας, αυτής της σύμπραξης του παλιού καλού Rockabilly με την ωμότητα και σκληρότητα του Punk που ονομάστηκε Psychobilly.

Τις live εμφανίσεις τους άρχισε να ακολουθεί ένας μύθος, που οι ίδιοι δημιούργησαν και φρόντιζαν να συντηρήσουν: ο χαρισματικός P. Paul Fenech, ιδρυτής της μπάντας, έφτυνε συχνά αίμα κοτόπουλου από σκηνής, κάνοντας πολλούς διοργανωτές να αρνούνται να συνεργαστούν με το γκρουπ, ενώ ο ιδιότυπος χορός του φανατικού κοινού τους έμεινε στη ροκ ιστορία ως “wrecking” και ήταν ένας συνδυασμός χορού και καβγά στο moshpit.

«στα live των Meteors ιδρώνεις και ξεφεύγεις, αλλά, ευτυχώς, σπανίως τραυματίζεσαι»

Οι ακόλουθοι τους πολλοί και πιστοί, ενώ η cult φήμη τους φτάνει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού!

THE ACID VISIONS

Έπειτα από 30 χρόνια στο Garage Punk και αφήνοντας πίσω τους, τους Sound Explosion, ο Στέλιος Ασκοξυλάκης και ο Δημήτρης Δημόπουλος, εν μέσω ακρόασης της θρυλικής συλλογής Acid Visions, τους ήρθε η ιδέα να φτιάξουν ένα νέο συγκρότημα εμπνευσμένο από το Garage Punk των 60s, αλλά και τη Revival σκηνή των 80s , μουσικές που τους σημάδεψαν από παιδιά.
Η μπάντα έγινε πραγματικότητα με την προσθήκη τριών ταλαντούχων μουσικών και φίλων, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή μοιράστηκαν με ενθουσιασμό το ίδιο όνειρο, και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ήχου που καθορίζει τους Acid Visions.

Το λογότυπο της μπάντας είναι δημιουργία του Γιώργου Παρασκευόπουλου.

Οι Acid Visions αποτελούνται από τους :
Αλέξανδρος Στρατίκης (Vocals)
Γιώργος Παπακώστας (Farfisa Organ)
Γιώργος Δρετάκης (Drums)
Στέλιος Ασκοξυλάκης (Guitar)
Δημήτρης Δημόπουλος (Bass)

FUZZED TO THE BONE

Στην προπώληση τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 22 ευρώ.

Διάθεση: ηλεκτρονικά στο www.viva.gr , τηλεφωνικά στο 11 876 και στα καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευρυπίδης , αθηνόραμα.gr , Yolenis.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30

490