THE HIP PRIESTS: “Roden House Blues”

ALBUM

Είδος: Action Rock/ Garage punk rock
Εταιρεία: The Sign Records
Ημ. κυκλοφορίας: 2 Μαΐου 2023

Βρήκα νέο τρόπο αποβολής τοξινών. Το πέμπτο album των Σουηδών Hip Priests είναι ό, τι πρέπει για έντονη αεροβική άσκηση που θα φέρει ως αποτέλεσμα ακατάσχετη εφίδρωση και σίγουρη ευφορία.

Βλέπεις Sign Records σκέφτεσαι σκανδιναβούς και η μουσική των Hip Priests αυτό μαρτυρά, αφού έχουμε έναν δίσκο με τρομακτική ενέργεια για φίλους πρωτίστως της Νορβηγικής σκηνής, μιας που φαίνεται οι τύποι να έχουν λιώσει δίσκους των Gluecifer και Turbonegro, ενώ σίγουρα αγαπούν τους New Bomb Turks, Zeke και Dwarves.

Ταχύ και γκαραζάτο punk rock, βουτηγμένο στην αλητεία και με μεγάλη προσήλωση στο καπνισμένο rock n roll. To “Roden House Blues” είναι η απάντηση στην κατάθλιψη, το χάπι για τη στεναχώρια και η ελπίδα πως δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ, όσο υπάρχουν μουσικές που μας σηκώνουν από τις πολυθρόνες της ντροπής στις οποίες μας καθηλώνει το σύστημα.

Οι The Hip Priests είναι ό, τι καλύτερο θα ακούσεις φέτος στο είδος και το “Roden House Blues” είναι ο δίσκος που ακόμη και το αμάξι σου θα αγαπήσει.

Πόδι στο Γκάζι, αλλά το νου σου στα όρια ταχύτητας, χρειάζεται να ζεις για να ακούς. Αν δεν έχεις αμάξι, βγες με τα ακουστικά και τρέξε ώσπου να μη σκέφτεσαι τίποτα παραπάνω από το πόσο αγαπάς αυτή τη μουσική.

Οι ιερείς αυτοί είναι οι μοναδικοί που αξίζουν χειροφίλημα και σεβασμό.
Εξάλλου ο μεγάλος Eddie Spaghetti είπε πως οι Hip Priests είναι η καλύτερη rock n roll μπάντα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ο λόγος του είναι ευαγγέλιο.

Volume up high!!!

Official Site: https://www.thehippriests.com/
Facebook: https://www.facebook.com/thehippriests/
Instagram: https://www.instagram.com/thehippriests/
Bandcamp: https://thehippriests1.bandcamp.com/

314

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.