THE GENERALS: “To Hell”

ALBUM

Είδος: Death ‘n’ Roll
Εταιρία: Black Zombie Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Φεβρουαρίου 2021

To τρίτο κατά σειρά album των τιτάνιων Entombed, “Wolverine Blues”, έφερε μια νέα ανάσα στο ιδίωμα, το 1993. Οι Σουηδοί που ήδη, είχαν αρχίσει να θεωρούνται μια από τις νέες δυνάμεις του death metal, ενσωματώνοντας ένα χαρντροκάδικο κιθαριστικό ύφος, ξεχώρισαν δίνοντας μαζί με τους At The Gates το σήμα για το NWOSDM. Ο μουσικός τύπος έκτοτε, έδωσε σε αυτόν τον τρόπο διατύπωσης του death metal, τον ορισμό death ‘n’ roll.

Η εισαγωγή μου που σε γενικές γραμμές, δίνει απλά μια γενική εγκυκλοπαιδική γνώση, και περιγράφει το τι είναι αυτό που παίζουν οι συμπατριώτες των παραπάνω, The Generals. Οι Στρατηγοί λοιπόν, επτά χρόνια μετά το δεύτερο τους, “Blood For Blood”, επιστρέφουν με την τρίτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική προσπάθεια, με τον πασίγνωστο Tomas Skogsberg στα ηνία της παραγωγής, να κάνει μια εξαιρετική δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι μια γροθιά στη μάπα που σε στέλνει για ράμματα στο πλησιέστερο κέντρο υγείας. Χωρίς πολλά πολλά, με σεβασμό στους προπάτορες του είδους, προσφέρουν ταχύ, ριφογενές, μελωδικό death metal που χωρίς να ψάχνει υποψηφιότητες σε κάποιο βραβείο ευρεσιτεχνίας, σε πωρώνει με απλό και κατανοητό τρόπο. Δέκα κομμάτια αβυσσαλέου κοπανήματος και εξουθενωτικού χεντμπανγκισμού που χωρίς αμφιβολία θα ικανοποιήσουν όλους όσοι αρέσκονται στο “νεκρικό” ιδίωμα.

Άσε που έχει και καλό timing, μιας που κάθε ημέρα βρίσκουμε έναν ακόμη στις ζωές μας, τον οποίο θέλουμε να στείλουμε στον τίτλο του album και ακόμη μακρύτερα!

Facebook: https://www.facebook.com/thegeneralsSWE/
Twitter: https://twitter.com/the_generals_
Spotify: https://open.spotify.com/artist/76VqPaXLDUFnPNmIPJlC6y

425

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2094 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.