The Black Tabasco Project // Seasons in the Sun @ Nomads Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

The Black Tabasco Project // Seasons in the Sun
all night long Rock Party Fever

⚡️ Σάββατο 22 Απριλίου

👉 Nomads Athens (Ερμού 135, Μοναστηράκι)

❗ ΗΣΑΠ – Σταθμός Θησείο
❗ Metro – Σταθμός Μοναστηράκι
📍 Πόρτες : 21:00
✨ Συναυλία 21:30
🎟️ Είσοδος: 6€

The Black Tabasco Project🔥
Η μουσική των Black Tabasco Project μπορεί να περιγραφεί σαν μια συγχώνευση διαφόρων ειδών της rock, οπως η grunge, η punk και η alternative rock, με έναν μοναδικό ήχο που είναι ταυτόχρονα ακατέργαστος και εκλεπτυσμένος. Ο ήχος της μπάντας χαρακτηρίζεται από δυνατά κιθαριστικά riff, όμορφες μελωδίες , δυνατά και χορευτικά groove που δημιουργούν έναν ενεργητικό ήχο με σκοπό να παρακινήσουν τον ακροατή.

Χρήσιμα links : https://linktr.ee/blacktabascoproject
BC: https://theblacktabascoproject.bandcamp.com
YT: www.shorturl.at/chxT8

Seasons in the Sun 🌻
Οι Seasons in the sun είναι ένα alternative rock συγκρότημα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2022 και τον Ιούλιο ηχογράφησαν το πρώτο τους EP στο Feedback Sound Studios. Το EP έχει τίτλο Spectrum και κυκλοφόρησε επίσημα στις αρχές του 2023.

Το είδος της μουσικής τους είναι κάτι ανάμεσα σε alternative, psychedelic και hard rock. Από τα ψυχεδελικά χρώματα του παρελθόντος σε πιο ‘καθαρές’ και σύγχρονες αποχρώσεις. Ο στίχος με τη σειρά του κυμαίνεται από αλληγορικές ιστορίες μέχρι ζητήματα που αντανακλούν στο σήμερα. Βρίσκονται κάπου ανάμεσα σε ήχους από δεκαετίες 70’s και 90’s, ενώ σε στιγμές δανείζονται και jazz, acid rock και funk στοιχεία. Παίρνουν λίγο απ’ όλα αλλά στην ουσία δεν κατατάσσονται κάπου πραγματικά.

FB: www.facebook.com/profile.php?id=100088496805615
IG: www.instagram.com/seasons.inthe.sun/
YT: https://tinyurl.com/Seasons-in-the-Sun-YT

424