THE ANSWER?: Νέο live album

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H B-otherSide records με χαρά ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των The Answer? “Drunken alive, dreamy death – Live at WE” σε συμπαραγωγή με τους Vinylmania Records, Walk the Line records, Now or Never και Primitive Music.

Οι The Answer? από την Αλεξανδρούπολη αποτελούν το σχήμα που διαδέχτηκε τους Middle Fingers, οι οποίοι είχαν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο της garage/punk σκηνής της Θεσσαλονίκης από τις αρχές του 1990 έως και το 2011 ενώ θα επανέλθουν στα μουσικά πράγματα ως The Answer? από το 1995-2007 και κατόπιν απο το 2014 έως και σήμερα.

Ασταμάτητοι τόσο στα live όσο και στις ηχογραφήσεις, επανέρχονται δισκογραφικά μετά το βινύλιο “…and it’s already tomorrow” του 2019, με μια ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν στις 27/10/2018 στο WE (Θεσσαλονίκη), η οποία αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενέργεια και τον ήχο της μπάντας σε μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές της στιγμές. Ο δίσκος περιλαμβάνει 14 κομμάτια, από τα οποία τα 3 είναι ακυκλοφόρητα, 4 προέρχονται από το προηγούμενο άλμπουμ και τα υπόλοιπα 7 είναι διασκευές τους πάνω σε αγαπημένα Punk τραγούδια, σε ένα ηχόχρωμα που περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες τους επιρροές όπως το Indie rock, το punk αλλά και τον alternative ήχο.

Η έκδοση έχει γίνει σε 300 αριθμημένα αντίτυπα.

Mπορείτε να ακούσετε ένα ακυκλοφόρητο track εδώ :

https://www.facebook.com/TheAnswer.greekband/

391