THE AMITY AFFLICTION: “Not Without My Ghosts”

ALBUM

Είδος: Metalcore
Εταιρεία: Pure Noise Records
Ημ. κυκλοφορίας: 12 Μαΐου 2023

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταλλικά χαρτιά της Αυστραλίας είναι δίχως αμφισβήτηση οι The Amity Affliction.

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια από την ίδρυση τους και 15 από το ντεμπούτο album τους “Severed Ties”, οι Amity Affliction αποφάσισαν να αναλάβουν οι ίδιο την παραγωγή του νέου τους όγδοου ολοκληρωμένου πονήματος, “Not Without My Ghosts”.

Οι πιστοί ακόλουθοι του είδους και των Αυστραλών θα χαρούν πολύ να βρουν όσα αγαπούν στους TAA, brutal και καθαρά φωνητικά σε απόλυτη ισορροπία και μακριά από cringe υπερβολές, μεταλλική βαρύτητα στις κιθάρες, trademarked χαρντκορ άδικα breakdowns, διάσπαρτα blast beats και πεντακάθαρη παραγωγή.

Στο “Death And The Setting Sun” συμμετέχει ο Andrew Neufeld, τραγουδιστής των Καναδών Comeback Kid (που θα είναι σύντομα κοντά μας), ενώ και ο Νεοζηλανδός hip hoper Louie Knuxx συμμετέχει σε ένα κομμάτι δίνοντας μια διαφορετική νότα σε σχέση με τα υπόλοιπα του δίσκου.

Εν κατακλείδι, οι TAA κυκλοφορούν έναν ακόμη δυναμικό album που θα χαροποιήσει τους φίλους της μπάντας και θα αυξήσει τα εκατομμύρια streams τους, αλλά δεν θα κάνει κάποια ιδιαίτερα τομή στον ήχο, αν και παρόλαυτα θα βοηθήσει στη διατήρηση της δημοφιλίας του.

Μεγάλη πετυχεσιά όπως και νά χει. Δεν χρειάζεται όλοι να πρωτοπορούν, αρκεί να βγάζουν δουλειές με τόση ποιότητα.

Official: http://theamityaffliction.net/
Facebook: https://www.facebook.com/theamityafflictionofficial/

351

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.