THE AMITY AFFLICTION: Ανακοινώνουν νέο album & παρουσιάζουν το single “It’s Hell Down Here”

Οι metalcorers The Amity Affliction ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους full length.

Τίτλος του θα είναι “Not Without My Ghosts” κι αναμένεται στις 12 Μαΐου μέσω της Pure Noise Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official για το κομμάτι “It’s Hell Down Here”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Not Without My Ghosts”:

“Show Me Your God”
“It’s Hell Down Here”
“Fade Away”
“Death And The Setting Sun” (feat. Andrew Neufeld)
“I See Dead People” (feat. Louie Knuxx)
“When It Rains It Pours” (feat. Landon Tewers)
“The Big Sleep”
“Close To Me”
“God Voice”
“Not Without My Ghosts” (feat. Phem)

Joel Birch [vocals]
Ahren Stringer [vocals, bass]
Dan Brown [lead guitar]
Jon Longobardi [drums]