TENSION: “Decay”

ALBUM

Είδος: Heavy Metal
Δισκογραφική Εταιρεία: Dying Victims Productions
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Ιανουαρίου 2022

Και εκεί που έχει μπει για τα καλά το 2022, σου πετάει από το πουθενά η Dying Victims Productions τους γερμανούς Tension, μια σχετικά νεοσύστατη μπάντα με έτος ίδρυσης το 2015 και τον παρθενικό τους δίσκο “Decay”.

Με γκολ από τα αποδυτήρια, έχουμε στα χέρια μας υποψηφιότητα για το επόμενο top 20. Ένα συγκρότημα που με την πρώτη νότα μπήκε στην καρδιά μας και ένα ντεμπούτο που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των οπαδών που λατρεύουν το μερακλήδικο και ποιοτικό heavy metal.
Οι Tension αντλούν τις επιρροές τους από το πρώτο κύμα της σουηδικής σκηνής και δείχνουν πως λατρεύουν μπάντες όπως οι Heavy Load, οι Gotham City, οι Jonah Quizz και οι Parasite. Δείχνουν όμως και την αγάπη τους για το N.W.O.B.H.M. με εμφανείς τις επιρροές τους σε μπάντες όπως οι Satan, οι Traitors Gate και οι Wolf και όλο αυτό το συνονθύλευμα επιρροών και εμπνεύσεων κατάφερε να κάνει τους γερμανούς να μας δώσουν το “Decay”.

Προσκυνητές της παραδοσιακής παραγωγής, με τον φυσικό ήχο των ’80s, χωρίς γυαλίσματα και ψηφιακά ρετουσαρίσματα είναι η ταυτότητα των Tension. Oldschool συνθέσεις με σκοτεινό υπόβαθρο, με βρώμικα riff και σημεία που σπάνε σβέρκο είναι το άλφα και το ωμέγα για το “Decay”. Γνωρίζετε πολύ καλά πως όταν έχουμε να κάνουμε με μια τέτοια κυκλοφορία ο σκοπός είναι να την ακούσετε ολόκληρη. Όχι να σας πιπιλάω με γραπτές πληροφορίες.

Η μπάλα παίζεται στα ηχεία και στα σανίδια και εφόσον δεν θα τους δούμε live στο κοντινό μέλλον θα τσιτώσουμε τα ηχεία μας με αυτήν την δισκάρα…

Facebook Page: https://www.facebook.com/TensionLE

1057

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.