SUPERMOON: Παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο “Inner Sun”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Supermoon επιστρέφουν με νέο κομμάτι και video. Επηρεασμένο από τα θεραπευτικά τραγούδια των αυτοχθόνων, το “Inner Sun” περιπλανιέται από τα νησιά στην ενδοχώρα, ψάχνοντας για φως μέσα στο σκοτάδι.

Δείτε το videο:

ή ακούστε το κομμάτι:

https://linktr.ee/supermoongr

Είδος: Psychedelic Rock / Stoner Rock

Supermoon: Βασίλης Τσιγκρής, Γιάννης Τασσόπουλος, Δημήτρης Τσάρνος

Μουσική: Supermoon, Στίχοι: Βασίλης Τσιγκρής

Ηχογράφηση/Μίξη/Mastering: Γρηγόρης Κωνσταντάρας στα Ritual Studios

Video: kaziman

Supermoon bio:

Οι Supermoon είναι μια psychedelic/stoner rock μπάντα που δημιουργήθηκε το 2019 στην Αθήνα από τον Βασίλη Τσιγκρή. Αρχικά ως solo project, στο τέλος του 2020 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους (Made Of Stone Recordings, Southcave Records), το οποίο έφτασε μέχρι το #28 των Doom Charts (Ιανουάριος 2021). Πλέον είναι ένα power trio, με συναυλιακή δραστηριότητα σε Αθήνα και επαρχία, ανοίγοντας τη συναυλία των Naxatras στην Τεχνόπολη, συμμετέχοντας στο 1ο Mammoth Fest στην Καβάλα, στο IMF Festival στο Κύτταρο κ.α.

Με μυστικιστική θεματολογία, βαριές ψυχεδελικές ατμόσφαιρες, αλλά και υιοθέτηση φολκλορικών στοιχείων στη μουσική τους, οι Supermoon επιτυγχάνουν αβίαστα crossovers στα μουσικά είδη, συνθέτοντας ένα μουσικό σύμπαν καινούριο και ταυτόχρονα οικείο, που ακροβατεί ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

280