SL THEORY: Δύο νέα video single μέσα από το επερχόμενο “Homo Harmonis”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Έλληνες prog-rockers SL Theory θέλουν να εντυπωσιάσουν τους φίλους του συγκροτήματος με την κυκλοφορία δύο νέων μουσικών βίντεο από το επερχόμενο άλμπουμ τους, “Homo Harmonis”, που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 ή στις αρχές του 2025. Τα κομμάτια, “A Killer’s On The Loose” και “Abduction”, αναδεικνύουν τη δέσμευση των SL Theory να προσφέρουν εξαιρετικές συνθέσεις και υψηλής ποιότητας απόδοση της μουσικής τους.

**”A Killer’s On The Loose” (Official Music Video)**

Σε αυτό το καθηλωτικό βίντεο, η μπάντα αντλεί έμπνευση από την διαβόητη υπόθεση του Τζακ του Αντεροβγάλτη, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία AI για να δημιουργήσει μια κινηματογραφική εμπειρία. Η αφήγηση εκτυλίσσεται στο Βικτωριανό Λονδίνο, όπου τα ίδια τα μέλη της μπάντας υποδύονται χαρακτήρες σε μια τρομακτική ιστορία για έναν δολοφόνο που στοιχειώνει τους δρόμους. Αυτός ο καινοτόμος τρόπος παρουσίασης μουσικής και αφήγησης με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης υπόσχεται να αιχμαλωτίσει τόσο τους φαν της ροκ όσο και τους λάτρεις της κινηματογραφικής τέχνης.

Παρακολουθήστε το εδώ: 

**”Abduction” (Official Music Video)**

Το δεύτερο βίντεο μεταφέρει τους θεατές σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι, απεικονίζοντας σκηνές ανθρώπινης απαγωγής συνδυασμένες με συναρπαστικές αερομαχίες και εκρηκτικά οπτικά εφέ. Εδώ, οι εξωγήινοι αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις να εισβάλουν στη Γη, δημιουργώντας μια αφήγηση που συνδυάζει τη επιστημονική φαντασία με βαθύτερα θέματα. Ζήστε την περιπέτεια παρακολουθώντας το βίντεο εδώ: 

Πρόσφατα, οι SL Theory καλωσόρισαν τον Άρη Πυρρή ως νέο τραγουδιστή τους, ενισχύοντας περαιτέρω τον δυναμικό ήχο τους. Η μπάντα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία τελικής μίξης του “Homo Harmonis”, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι SL Theory είναι οι:

Άρης Πυρρής – Κύρια & δεύτερα φωνητικά

Άλεξ Φλούρος – Κιθάρες

Γιάννης Νίγδελης – Κιθάρες & φωνητικά

Σωτήρης Λαγωνίκας – Drums & φωνητικά

Χρήστος Κόλλιας – Μπάσο

Μάνος Γαβαλάς – Πλήκτρα & φωνητικά

Για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τους SL Theory, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους στο http://www.sltheory.com ή ακολουθήστε τους στο Facebook στο http://www.facebook.com/sltheory και στο YouTube στο http://www.youtube.com/sltheory.

Μείνετε συντονισμένοι για το νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην μουσική πορεία των SL Theory!

24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*