SKYBINDER Live at Kyttarο w/Karma Violens, Novelty, Orion

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SKYBINDER Live at Kyttarο w/Karma Violens, Novelty, Orion

Το ιστορικό Kyttaro, σε μια διοργάνωση της Sky_Syndicate, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους SKYBINDER στην προσπάθεια τους να αναδείξουν την εγχώρια σύγχρονη metal σκηνή. Μαζί τους έχουν τους partners in crime Karma Violens και Novelty. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Orion.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 @kyttaro/ Πόρτες : 20:00

Τιμές εισιτηρίων : 10€ pre-sale/12€ on-spot

Για προπώληση μπορείτε να απευθυνθείτε στα συγκροτήματα (hardcopies) ή στο more.com για ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Οι Skybinder ανήκουν στο Metalcore ξεκάθαρα. Ξεκίνησαν στην Αθήνα το 2010 με διαφορετικό όνομα (New World Disorder) και το 2018 αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω τόσο ηχητικά όσο και σαν προσπάθεια και να ακουστούν όπως αντίστοιχες μπάντες του εξωτερικού. Μέσα στα χρόνια μετρούν πολλές συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ, ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με αρκετά ονόματα εγχώρια και μη.

Ακολουθώντας πιστά το δόγμα του core κυκλοφορήσαν πρόσφατα το νέο τους βίντεο κλιπ “eye of the storm” και ο δεύτερός τους δίσκος ο οποίος έχει ολοκληρωθεί αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024.

#JoinTheCoreLegion #Sky_Syndicate

Κυκλοφορίες:

– Trauma and Trial (2019,Album, )

– Pillars of Fire double (2020, double Single)

– Mirage (2021, Single)

– Cruel Sun (2021, Single)

– Burden (2021, Single)

– Second Wind (2023, Single)

– Closer (2023, Single)

– Eye of the storm (2024, Single)

Instagram: https://www.instagram.com/skybindereu/

Οι Karma Violens ιδρύθηκαν το 2002 στην Αθήνα. Είναι μια extreme metal μπάντα που συνδυάζει στοιχεία από death, black και thrash, με επιρροές από τον σύγχρονο ήχο. Στη μέχρι τώρα πορεία τους μετρούν τέσσερις δίσκους καθώς και εμφανίσεις ως support σε μεγάλα συγκροτήματα -όπως οι Judas Priest, Amon Amarth, Opeth, Arch Enemy, Rotting Christ, Fear Factory, Testament κ.ά. Στις πρώτες τρεις δισκογραφικές δουλειές τους επικεντρώθηκαν στον extreme ήχο, καταφέρνοντας έτσι να βρουν τη σωστή ισορροπία και να αποκτήσουν τον δικό τους χαρακτήρα. Τον Σεπτέμβρη του 2023, έχοντας ανανεωμένο line up, κυκλοφορούν το καινούργιο τους single, προλογίζοντας έτσι τον πέμπτο τους δίσκο. Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στα Symbolic P Studios από την ίδια την μπάντα, ενώ το master πραγματοποιήθηκε στα Hertz Studios (Behemoth, Decapitated, κτλ).

Website: www.karmaviolens.com

Οι Novelty είναι μια μελωδική metalcore μπάντα με έδρα την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2016 αρχικά με το όνομα “Faceless Mass” και σύντομα άρχισαν να πειραματίζονται με διάφορα μουσικά είδη διαμορφώνοντας τον ήχο τους σε αυτό που είναι σήμερα. Το 2018 η μπάντα κυκλοφόρησε ένα ντεμπούτο EP άλμπουμ με τίτλο “Origin” που αποτελείται από 4 πρωτότυπα κομμάτια. Μετά τη διετή πανδημία η μπάντα πέρασε από μια διαδικασία “σκληρής επαναφοράς”, αναδιαμορφώνοντας τον ήχο τους και μετονομαζόμενοι σε “Novelty”. Η μπάντα έχει εμφανιστεί σε διάφορους χώρους μέσα στα χρόνια, όπως στη σκηνή του Κυττάρου, στο Temple Athens, στο Six Dogs, στο An Club, στη Death Disco και στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του ντεμπούτο άλμπουμ τους, το οποίο θα περιέχει 9 πρωτότυπα κομμάτια.

Link Tree : https://linktr.ee/noveltygreece

Oι Orion είναι ένα πενταμελές Metalcore/Deathcore συγκρότημα από την Αθήνα. Ο ήχος τους συνδυάζει το τεχνικό metal drumming , με το ογκώδες/aggressive tone του μπάσου και τις heavy & melodic κιθάρες metalcore αισθητικής. Επιθετικά growls και γκρουβάτα breakdowns συμπληρώνουν την ηχητική τους παλέτα και με την νεανική τους ενέργεια  έχουν αποδείξει πως στέκονται επάξια πάνω στη σκηνή.

Instagram: https://www.instagram.com/_oriongr/

296