SCRAM!: “Exploitation Machine”

ALBUM

Είδος: Alternative Rock/Grunge
Δισκογραφική: Ανεξάρτητη κυκλοφορία
Ημ. Κυκλοφορίας: 7 Δεκεμβρίου 2021

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις… ΣΤΟΠ! Τρεις είναι και έρχονται από τον Τύρναβο στα ηχεία μου!

Με ένα κλικ γυρνάω στα γυμνασιακά μου χρόνια, όταν οι Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains είχαν κάνει το μπαμ και το MTV είχε κατακλυστεί από τις φάτσες τους.

Γύρισα τόσο πίσω γιατί ο ήχος των Λαρισαίων Scram! είναι ακριβώς αυτός. Ήχος βουτηγμένος στην υγρασία του Seattle, με μια εσάνς ντεζερτροκίλας.

Παραγωγή βρώμικη και απέριττη που αφήνει το συναίσθημα και το πάθος να πρωταγωνιστήσουν. Διότι τα δυο προαναφερθέντα υπάρχουν περίσσια στις ψυχές των τριών Θεσσαλών.

Εξώφυλλο που ξεχειλίζει underground και μια μπάντα στα όρια του να παίξει punk rock (ακούστε το “Anxiety”), ενώ για να μιλάμε με εγχώριες ορολογίες, οι Scram! θα μπορούσαν να συνυπάρξουν με τους Monovine.

Αν λοιπόν, σας αρέσει το αλήτικο, ατημέλητο rock ‘n’ roll με επιρροές στη grunge σκηνή και τους Ramones, τότε οι Scram! αξίζουν τη στήριξη σας.

Που ξέρετε, μπορείς να σας καλέσουν για τσίπουρο!

Facebook: https://www.facebook.com/scramGR
Bandcamp: https://scramexploitation.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/scramband/

1159

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.